Accommodatiegids – Campinggids Groene Vakantiegids Polen, Tsjechië en Slowakije | Eceat – ANWB

Accommodatiegids - Campinggids Groene Vakantiegids Polen, Tsjechië en Slowakije | Eceat - ANWB de zwerver
Bestel het boek Accommodatiegids – Campinggids Groene Vakantiegids Polen, Tsjechië en Slowakije | Eceat – ANWB online bij DeZwerver.nl voor slechts 9.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789075050806. De bezorgkosten van dit Campinggids – Accommodatiegids over Polen zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Reizigers naar Polen, Tsjechië en Slowakije hebben met deze Groene Vakantiegids keuze uit 150 logeer- en kampeeradressen. Daarvan liggen er circa 100 in Polen, zo’n 30 in Tsjechië en een kleine 20 in Slowakije. De gids etaleert charmante enclaves van authentieke en duurzame schoonheid, die prachtig verscholen liggen op het platteland van deze drie Oost-Europese landen. Het aanbod varieert van kleine campings bij de biologische boer tot luxe verblijven in landhuizen, die op milieuvriendelijke wijze worden beheerd.
 
De in deze gids beschreven adressen bieden u ruim 70 campings en kampeerterreinen. Het leeuwendeel daarvan ligt in Tsjechië en Slowakije. In Polen ligt de nadruk meer op logeren. De meeste campings zijn klein tot middelgroot, maar vooral aan de voet van het Slowaakse hooggebergte liggen ook enkele tamelijk grote campings. Veel campings bieden huurfaciliteiten zoals chalets, bungalows of trekkershutten. Er zijn zo’n 140 logeeradressen en de meeste daarvan vindt u in Polen. Soms op basis van bed and breakfast en niet zelden met complete bioculinaire keuken. Maar u vindt er ook vakantiehuizen en een enkele groepsaccommodatie. Alle accommodaties liggen in of bij nationale of regionale natuurparken, beschermde cultuurlandschappen en zijn zelf vaak deel van belangrijk cultuurhistorisch erfgoed. De meeste accommodaties in Polen treft u aan de zuidelijke grenzen van dit immense land, aan de voet van het IJzergebergte, het Reuzengebergte en de Beskiden.
 
Op de meeste accommodaties is wel iets bijzonders te zien: van oude architectuur tot zeldzame boerderijdierrassen; of te beleven: van natuurexcursies op en om het boerenerf tot enerverende zwerftochten te paard door het natuurschoon van Polen, Tsjechië en Slowakije. In de gids vindt u uitgebreide beschrijvingen van activiteiten en bezienswaardigheden op of in de buurt van uw vakantieverblijf.
 
In zoverre de vakantieverblijven deel uitmaken van een functionele boerderij, betreft het landbouwbedrijven die op biologische of traditionele, ecologische en kleinschalige wijze werken en daarbij de natuur en het milieu zoveel mogelijk ontzien.
 
In de Groene Vakantiegids Polen, Tsjechië & Slowakije zijn campings en logeeradressen beschreven die aangesloten zijn bij zusterorganisaties voor duurzaam toerisme of die een predikaat voor biologische landbouw voeren. Het profiel van de vakantieverblijven van die certificerende organisaties sluit prima aan bij de vraag van ECEAT en vele vakantiegangers naar natuur, rust en ruimte. Er zijn bijvoorbeeld participaties van BioEkspert, AgroBioTest. Alle beschreven accommodaties voldoen aan de kwaliteitseisen van ECEAT op het gebied van duurzaamheid, ligging, sfeer en comfort.

Accommodatiegids – Campinggids Groene Vakantiegids Polen, Tsjechië en Slowakije | Eceat – ANWB kopen

Wat aanvullende informatie over Accommodatiegids – Campinggids Groene Vakantiegids Polen, Tsjechië en Slowakije | Eceat – ANWB:
ISBN Nummer: 9789075050806
Categorie:Campinggids – Accommodatiegids
Uitgever: Eceat – ANWB
Continent: Europa
Land: Polen
Regio:
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 224