Accommodatiegids – Campinggids Groene Vakantiegids Spanje en Portugal | Eceat – ANWB

Accommodatiegids - Campinggids Groene Vakantiegids Spanje en Portugal | Eceat - ANWB de zwerver
Bestel het boek Accommodatiegids – Campinggids Groene Vakantiegids Spanje en Portugal | Eceat – ANWB online bij DeZwerver.nl voor slechts 15.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789075050783. De bezorgkosten van dit Campinggids – Logies over Portugal zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Vakantiegangers naar Spanje en Portugal hebben met deze gids ruime keuze uit 150 logeer- en kampeeradressen. Daarvan liggen er 100 in Spanje en 50 in Portugal. De gids etaleert charmante enclaves van authentieke en duurzame schoonheid, die prachtig verscholen liggen op het platteland van Spanje en Portugal. Het aanbod varieert van kleine campings bij de biologische boer tot luxe verblijven in landhuizen, die op milieuvriendelijke wijze worden beheerd. 

 
De in deze gids beschreven adressen bieden u ruim 40 kampeerterreinen, ongeveer gelijk verdeeld over beide landen en van hele kleintjes met een enkele plek tot grote met soms enkele honderden plaatsen. Veel campings bieden huurfaciliteiten zoals bungalows of volledig ingerichte tenten of yurts. Er zijn 140 logeeradressen, ruim 90 in Spanje en bijna 50 in Portugal, veelal op basis van bed and breakfast en niet zelden met complete bioculinaire keuken. Maar ook vakantiehuizen en een enkele groepsaccommodatie. Ze liggen in of bij nationale of regionale natuurparken, beschermde cultuurlandschappen en zijn zelf vaak deel van belangrijk cultuurhistorisch erfgoed. 
Op de meeste accommodaties is iets bijzonders te zien, van oude architectuur tot zeldzame boerderijdierrassen, of te beleven, van natuurexcursies op en om het boerenerf tot enerverende zwerftochten te paard door het natuurschoon van Spanje en Portugal. In de gids vindt u een uitgebreide beschrijving van activiteiten en bezienswaardigheden op of in de buurt van uw vakantieverblijf. 
 
Bio-boerderijen In zoverre de vakantieverblijven deel uitmaken van een functionele boerderij, betreft het landbouw-bedrijven die op biologische of traditionele, maar kleinschalige wijze werken en daarbij natuur en milieu zoveel mogelijk ontzien. 

Accommodatiegids – Campinggids Groene Vakantiegids Spanje en Portugal | Eceat – ANWB kopen

Wat aanvullende informatie over Accommodatiegids – Campinggids Groene Vakantiegids Spanje en Portugal | Eceat – ANWB:
ISBN Nummer: 9789075050783
Categorie:Campinggids – Logies
Uitgever: Eceat – ANWB
Continent: Europa
Land: Portugal
Regio:
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 276