Accommodatiegids Hotel en Restaurantgids Suisse 2020 (Zwitserland) | Michelin

Accommodatiegids Hotel en Restaurantgids Suisse 2020 (Zwitserland) | Michelin de zwerver
Bestel het boek Accommodatiegids Hotel en Restaurantgids Suisse 2020 (Zwitserland) | Michelin online bij DeZwerver.nl voor slechts 25.50. Dit boek heeft ISBN Nummer 9782067241879. De bezorgkosten van dit Accommodatiegids / Restaurantgids over Zwitserland zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


De reeks Michelin gidsen 2020. De referentie voor hotels en restaurants! Betrouwbaar en praktische gidsen, altijd en overal ter wereld. De beroemde gids met de ‘sterren’! In deze gids worden bijna alle hotels en restaurants beoordeeld op prijs en kwaliteit Talen: Duits, Engels, Frans en Italiaans

De referentie voor wie op zoek is naar het juiste hotel of restaurant!
Deze jaarlijkse update, is samengesteld op basis van anonieme onafhankelijk inspectie door de Michelin inspecteurs. Deze gids bevat een selectie van honderden adressen voor hotels en restaurants voor iedere smaak en budget. Van bistro tot sterrenrestaurant en van gastenkamer tot luxe hotel. Naast de sterrenrestaurants en hoteltips, bevat de gids ook stadsplattegronden, regionale kaarten en bezienswaardigheden.

Accommodatiegids Hotel en Restaurantgids Suisse 2020 (Zwitserland) | Michelin kopen

Wat aanvullende informatie over Accommodatiegids Hotel en Restaurantgids Suisse 2020 (Zwitserland) | Michelin:
ISBN Nummer: 9782067241879
Categorie:Accommodatiegids / Restaurantgids
Uitgever: Michelin
Continent: Europa
Land: Zwitserland
Regio:
Taal: Frans – Duits
Aantal pagina’s: 360