Alles uit

Bestel het boek Alles uit online bij Managementboek.nl voor slechts €21.99. Dit boek uit de categorie heeft ISBN Nummer 9789089247087. De bezorgkosten zijn gratis bij bestellingen vanaf €20.

‘Wij zijn gewone mensen die gewone dingen doen. Alleen doen we sommige van die dingen liever in ons blootje’
Nick en Lins ontdekten bij toeval het naturisme, en het zou hen niet meer loslaten. Ze gaan op zoek naar het hoe, wie, waar, wanneer en waarom. Of misschien beter nog: het waarom ook niet? In hun zoektocht nemen ze je mee naar een onbekende wereld vol interessante mensen en verassende ervaringen. ‘En toen stonden we plots in alle kranten. Say what?’

Een boek om goesting van te krijgen. Goesting om ook alles uit (én van je af) te gooien.

Nick & Lins werkten voor dit boek samen met auteur-journalist Geert De Vriese (Mei ’68 – 31 dagen die ons leven veranderden?, Woodstock aan de Noordzee e.a.). Op hun blog Naked Wanderings schrijven ze wekelijks over hun naakte avonturen.

9789089247087 kopen

De trefwoorden voor dit boek zijn: reizen en . De bindwijze is paperback en de taal is Nederlands. De leverbaarheid is Direct leverbaar en de uitgever is VBK – Houtekiet. De verschijningsdatum van druk 0 is 19-10-2018. De auteur is Nick & Lins.