ANWB Extra Brugge & de Belgische kust

Bestel het boek ANWB Extra Brugge & de Belgische kust online bij Bookspot.nl voor slechts 10.95. Dit boek uit de categorie Reizen & vrije tijd heeft ISBN Nummer 9789018039608. De bezorgkosten zijn 2.95. Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis.Ontdek Brugge en de hele Belgische kust met de compacte reisgids ANWB Extra Brugge en de Belgische kust! Brugge is van alle Belgische steden het meestbezocht en dat is niet voor niets, want door de combinatie van een stadsbezoek en de kust is dit een perfecte bestemming voor een leuke citytrip.

De ANWB Extra reisgids Brugge en de Belgische kust biedt naast heel veel praktische tips over bed and breakfasts, hotels, campings en vervoer ook 15 inspirerende bezienswaardigheden die je niet mag missen. Brugge staat bekend om zijn kundige kantklossers. Bezoek het Kantcentrum met historische doopjurkjes en mantilla’s, ga de stad uit en waai uit op de kaaien van Zeebrugge, of maak een wandeling door de art-nouveau villawijk De Haan.

Deze kleine reisgids past gemakkelijk in de handtas en heeft een handige uitneembare kaart met daarop de beste tips voor overnachten, winkelen, eten en drinken en uitgaan.

ANWB Extra is de succesvolste reisgidsenserie van Nederland! Met al meer dan 5 miljoen gidsen verkocht over 108 titels, biedt deze serie een reisgids voor nagenoeg iedere denkbare bestemming.

Bookspot.nl is een online boekhandel met een enorm groot assortiment boeken. Deze webshop is beoordeeld met een 8.9. Wat meer info over ANWB Extra Brugge & de Belgische kust:
Categorie: Boeken > Reizen & vrije tijd > Alle reizen & vrije tijd
ISBN: 9789018039608
Extra info: Hardcover
Taal: Nederlands
Schrijver:
Verschijningsdatum: 01-03-2016