Campinggids Frankrijk FFCC 2020 | Edition Moto Presse

Campinggids Frankrijk FFCC 2020 | Edition Moto Presse de zwerver
Bestel het boek Campinggids Frankrijk FFCC 2020 | Edition Moto Presse online bij DeZwerver.nl voor slechts 14.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9782380770049. De bezorgkosten van dit Campinggids over Frankrijk zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


De nummer 1 campinggids voor Frankrijk. Met bijna 9000 campings!! Ook met groene campings. Franstalige tekst, maar met veel symbolen en soms foto’s die de keuze iets vergemakkelijken. Veruit de meest complete campinggids van Frankrijk: al jaren lang de vaste keus van de Zwervers als ze weer eens in Frankrijk te vinden zijn.

8603 geklasseerde campings, 957 natuurterreinen + 809 boerderijen: alle campings in Frankrijk zijn zonder uitzondering opgenomen in de Guide Officiel Camping Caravaning, gepubliceerd door de groep MOTOR PRESSE FRANCE, in samenwerking met de Fédération Française de Camping Caravaning (FFCC), en elk jaar bijgewerkt. Ze worden per departement geklasseerd, voorafgegaan door een kaart waarop alle gemeenten aangeduid staan die minstens één terrein hebben.

In alle rust kamperen op een kleine Bourgondische gemeentelijke camping, een stacaravan of een chalet bij het water huren langs de Atlantische kust, met heel het gezin naar een camping met watercomplex, restaurant en elke avond optredens: alle combinaties zijn mogelijk.

Via een getrouwe weergave van het openlucht hotelwezen in Frankrijk geeft de Guide Officiel duidelijk de klassering van de terreinen aan, de voorzieningen, de diensten en recreatiemogelijkheden ter plaatse en ook de noodzakelijke praktische informatie.

 

Retrouvez également :
•la liste des communes où trouver un camping ouvert à l’année,
•les plus de 1500 campings partenaires de la FFCC qui accordent une réduction à la FFCC ou accueillent les camping-cars selon la formule Stop Accueil Camping-car,
•les plus de 1000 campings bénéficiant de la charte « Camping Qualité »
•les caravaneiges ainsi que la réglementation et les normes…

 

Campinggids Frankrijk FFCC 2020 | Edition Moto Presse kopen

Wat aanvullende informatie over Campinggids Frankrijk FFCC 2020 | Edition Moto Presse:
ISBN Nummer: 9782380770049
Categorie:Campinggids
Uitgever: Edition Moto Presse
Continent: Europa
Land: Frankrijk
Regio:
Taal: Frans
Aantal pagina’s: 654