Campinggids Groene Vakantiegids Nederland, België en Luxemburg | Eceat – ANWB

Campinggids Groene Vakantiegids Nederland, België en Luxemburg | Eceat - ANWB de zwerver
Bestel het boek Campinggids Groene Vakantiegids Nederland, België en Luxemburg | Eceat – ANWB online bij DeZwerver.nl voor slechts 9.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789075050790. De bezorgkosten van dit Campinggids over België zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Bijzondere overnachtingsadressen (kamperen en logeren) in de Benelux bij ecologische boeren. Kleinschalig.

De ECEAT Groene Vakantiegids voor Nederland, Belgie en Luxemburg – u kunt een keuze maken uit 250 prachtige logeer- en kampeeradressen op het platteland van de Lage Landen: van biologische of traditionele boerenhoeve tot milieuvriendelijk kampeerterrein, landgoed, kasteel of ecologische Bed & Breakfast. Groene Vakantiegids Benelux telt 360 pagina’s en onderscheidt zich door het authentieke en milieuvriendelijke karakter van het accommodatieaanbod van andere reisgidsen. De unieke vakantiestekjes liggen in of nabij nationale parken, beschermde stads- en dorpsgezichten en maken veelal deel uit van onze rijkdom aan cultuurhistorisch erfgoed.

De overnachtingsadressen zijn overzichtelijk verdeeld middels provincies en vervolgens op alfabetische volgorde van plaatsnaam. Elk hoofdstuk begint met een korte inleiding over de provincie zelf en eindigt met een overzicht van ‘groene tips’. Bij deze tips staan onder andere regionale samenwerkingsverbanden, boerenmarkten, biologische en/of vegetarische restaurants, ecoattracties en enkele arrangementen. De overnachtingsadressen worden telkens volgens een vast stramien besproken: eerst de adresgegevens, vervolgens een foto en uitgebreide beschrijving en tot slot praktische informatie over faciliteiten, prijs en route. Omdat in de beschrijvingen zelf vaak ook direct iets wordt verteld over de directe omgeving van de camping of boerderij kun je je als lezer een vrij goed beeld vormen van de mogelijkheden. Achterin de gids is een handig faciliteitenschema opgenomen, zodat je snel een adres kunt vinden dat aan je wensen voldoet.

 

Campinggids Groene Vakantiegids Nederland, België en Luxemburg | Eceat – ANWB kopen

Wat aanvullende informatie over Campinggids Groene Vakantiegids Nederland, België en Luxemburg | Eceat – ANWB:
ISBN Nummer: 9789075050790
Categorie:Campinggids
Uitgever: Eceat – ANWB
Continent: Europa
Land: België
Regio:
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 412