Capitool Reisgidsen: Cambodja & Laos – David Chandler – Hardcover (9789000341566)

Bestel het boek Capitool Reisgidsen: Cambodja & Laos – David Chandler – Hardcover (9789000341566) online bij Bookspot.nl voor slechts 29.99. Dit boek uit de categorie Boeken > Reizen & vrije tijd > Alle reizen & vrije tijd heeft ISBN Nummer 9789000341566. De bezorgkosten zijn 0.00. 2 – 3 Werkdagen.


Smaragdgroene rijstvelden, allerlei soorten wilde dieren, stranden met fijn zand en de schitterende tempels van Angkor – Cambodja biedt een verleidelijke mix van romantische bestemmingen, opwindende buitenactiviteiten en beroemde archeologische wonderen. De hoofdstad van Cambodja, Phnom-Penh, is een uitgestrekte metropool vol knetterende scooters en tuktuks. Het Koninklijk Paleis en de Zilverpagode zijn de opvallendste monumenten in de stad. Siem Reap vormt een ideale uitvalsbasis om de prachtige tempels van Angkor en het grootste meer van Zuidoost-Azië, Tonlé Sap, te gaan bekijken. Sihanoukville is een bruisende stad en de poort tot een groene eilandengroep en een aantal schitterende stranden. Hier kun je boottochten maken, snorkelen, duiken en windsurfen.

In de kenmerkende culturele potpourri van Laos, een land met een brede sociale en etnische diversiteit, zijn Franse, Vietnamese, Thaise en Chinese invloeden terug te vinden. De natuurlijke schoonheid en de fantastische boeddhistische architectuur maken van een reis naar Laos een gedenkwaardige belevenis.

In de reisgids zijn de landen opgedeeld in acht streken. Deze reisgids biedt overzichtelijke informatie over meer dan 500 steden, bezienswaardigheden, winkels, hotels en restaurants. Omdat de bezienswaardigheden, musea, historische gebouwen, parken en tuinen en moderne architectuur van stad tot stad zijn beschreven, is de reisgids ideaal voor het plannen van een vakantie. De opengewerkte tekeningen en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden en driedimensionale beelden van historische wijken geven een goede indruk. Met behulp van de vele kaarten plan je moeiteloos je eigen route. Bovendien heeft Capitool ter inspiratie enkele routes uitgestippeld langs de mooiste bezienswaardigheden.

Bookspot.nl is een online boekhandel met een enorm groot assortiment boeken. Deze webshop is beoordeeld met een 8.9. Wat meer info over Capitool Reisgidsen: Cambodja & Laos – David Chandler – Hardcover (9789000341566):
Categorie: Boeken > Reizen & vrije tijd > Alle reizen & vrije tijd
ISBN: 9789000341566
Extra info: Hardcover
Taal: Nederlands
Schrijver:
Jaar van publicatie: 20
Datum: 2017