Capitool Reisgidsen: Nieuw Zeeland

Bestel het boek Capitool Reisgidsen: Nieuw Zeeland online bij Bruna.nl voor slechts 31.99. Dit boek uit de categorie Boeken heeft ISBN Nummer 9789000342051. De bezorgkosten zijn 0 en de voorraadstatus is: yes.Een van de meest geïsoleerde landen ter wereld

Nieuw-Zeeland is een land van contrasten, variërend van het subtropische noorden tot het koudere zuiden, het natte westen tot het drogere oosten, de vele vulkanen van het Centraal-Noordereiland tot de fjorden op het Zuidereiland. Het land is een paradijs voor natuurliefhebbers en buitensporters. De grootste stad van Nieuw-Zeeland, Auckland, en de hoofdstad, Wellington, liggen beiden op het Noordereiland.

De Capitool Reisgids Nieuw-Zeeland

In de reisgids Nieuw-Zeeland is het land opgedeeld in zeven gebieden. Elk gebied wordt in een apart hoofdstuk beschreven. Ieder hoofdstuk bevat foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen, driedimensionale beelden en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden. Met ook geschiedenis, nationale parken, architectuur, accommodatie, restaurants, amusement, bijzondere vakanties, buitenactiviteiten en winkels. Met de frisse nieuwe lay-out, nieuwe hotel- en restaurantpagina's, verbeterde kaarten en nieuwe reisroutes heeft de reisgids een complete make-over gekregen.

Je kan veilig en vertrouwd winkelen bij de BRUNA. Bestellingen zijn morgen in huis. Gratis verzending vanaf 19,95. Bezorging in de winkel is altijd gratis! Meer informatie over Capitool Reisgidsen: Nieuw Zeeland:
Categorie: Boeken
ISBN: 9789000342051