Capitool Reisgidsen: Rome

Bestel het boek Capitool Reisgidsen: Rome online bij Bruna.nl voor slechts 28.99. Dit boek uit de categorie Boeken heeft ISBN Nummer 9789000342150. De bezorgkosten zijn 0 en de voorraadstatus is: yes.Een stad vol historie

Als centrum van het christendom kent de hoofdstad van Italië een enorme rijkdom aan bezienswaardigheden. Wat dacht je van de Sint Pieter met zijn hoge koepel, het Pantheon dat een van de grootste overgebleven tempels uit het klassieke Rome is of de Santa Maria in Trastevere dat beroemd is om haar fraaie mozaïeken. Er staan een paar van de mooiste fonteinen op deze aardbol. Niet te missen is de Trevifontein: wie een muntje in het water gooit, komt terug naar Rome.

De Capitool Reisgids Rome

In de reisgids Rome is de stad opgedeeld in zestien wijken, met ieder een eigen hoofdstuk. Een apart deel geeft tips buiten het centrum van Rome. Ieder hoofdstuk bevat foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden en driedimensionale beelden van historische wijken. Voor liefhebbers is er een aantal wandelingen uitgestippeld. Ook heeft deze reisgids een handige uitneembare kaart. Met de frisse nieuwe lay-out, nieuwe hotel- en restaurantpagina's, verbeterde kaarten en nieuwe reisroutes heeft de reisgids een complete make-over gekregen.

Je kan veilig en vertrouwd winkelen bij de BRUNA. Bestellingen zijn morgen in huis. Gratis verzending vanaf 19,95. Bezorging in de winkel is altijd gratis! Meer informatie over Capitool Reisgidsen: Rome:
Categorie: Boeken
ISBN: 9789000342150