Capitool Reisgidsen Top 10 – Azoren

Bestel het boek Capitool Reisgidsen Top 10 – Azoren online bij Bruna.nl voor slechts 14.99. Dit boek uit de categorie Boeken heeft ISBN Nummer 9789000354207. De bezorgkosten zijn 2.95 en de voorraadstatus is: yes.Capitool Top 10 Azoren

– Top 10 van onder andere de beste restaurants, de mooiste bezienswaardigheden en de leukste winkels
– Met de uitneembare kaart vind je gemakkelijk de weg
– De schitterende foto's brengen de Azoren tot leven
– Compact formaat, ideaal om mee te nemen
– Diverse wandelroutes leiden je door het prachtige landschap

Top 10 Azoren

De reisgids is opgebouwd uit top 10-lijsten die het beste van alles wat er op de Azoren te zien en te doen is, behandelen.

Top 10 Azoren bevat tips en praktische informatie voor tijdens het verblijf, zoals wat voor weer je kunt verwachten, waar je lekker kunt eten, gratis uitjes, welk hotel het beste is en gemakkelijk te volgen voorbeeldroutes zodat je in korte tijd zoveel mogelijk kunt zien. Of je nu een weekend of een hele week komt, dankzij de handige lijstjes heb je een snel overzicht van het beste wat de stad te bieden heeft. Zo zie je in één oogopslag welk museum de moeite waard is en waar je kunt winkelen of kunt wandelen.

Deze Capitool Top 10-gids verdeelt de Azoren in 4 gebieden:

– São Miguel en Santa Maria
– Terceira en Graciosa
– São Jorge, Pico en Faial
– Flores en Corvo

De negen eilanden van de Azoren liggen verspreid in de Atlantische Oceaan, 1500 km ten westen van het vasteland van Portugal. Dankzij het milde klimaat biedt deze archipel veel avontuurlijke toeristische opties. Hij staat ook bekend om de biodiversiteit en zijn historische en culturele charme. Wandelpaden in verschillende moeilijkheidsgraden doorsnijden elk eiland.

Top 10 Azoren is onderdeel van Capitool Reisgidsen

Al vijfentwintig jaar de ideale reisgenoot voor de echte reisliefhebber! Capitool Reisgidsen staat voor zorgvuldige samengestelde, kwalitatief hoogwaardige inhoud. Met een reisgids van Capitool heb je het beste in handen om je reis, de voorbereidingen, maar ook het nagenieten optimaal te beleven. Het assortiment is breed: van Portugal, Lissabon en Slovenië tot Japan, Nederlandse Antillen en Washington. De 56.709 schitterende foto's en illustraties in onze 123 prachtige gidsen laten letterlijk de wereld zien.

Neem voor alle bestemmingen een kijkje op de website www.capitool.nl.

Andere titels die wellicht interessant zijn:

* Capitool Top 10 Madeira
* Capitool Reisgids Portugal

Je kan veilig en vertrouwd winkelen bij de BRUNA. Bestellingen zijn morgen in huis. Gratis verzending vanaf 19,95. Bezorging in de winkel is altijd gratis! Meer informatie over Capitool Reisgidsen Top 10 – Azoren:
Categorie: Boeken
ISBN: 9789000354207