Capitool Reisgidsen Top 10 – Wenen – Capitool – Paperback (9789000362707)

Bestel het boek Capitool Reisgidsen Top 10 – Wenen – Capitool – Paperback (9789000362707) online bij Bookspot.nl voor slechts 13.99. Dit boek uit de categorie Boeken > Reizen & vrije tijd > Alle reizen & vrije tijd heeft ISBN Nummer 9789000362707. De bezorgkosten zijn 2.95. Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis.


Capitool Top 10 Wenen
– Top 10 van onder andere de beste restaurants, de mooiste bezienswaardigheden en de leukste winkels
– Met de uitneembare kaart vind je gemakkelijk de weg
– De schitterende foto’s brengen de stad tot leven
– Compact formaat, ideaal om mee te nemen
– Diverse wandelroutes leiden je door de sfeervolle wijken van Wenen
Top 10 Wenen
De reisgids is opgebouwd uit top 10-lijsten die het beste van alles wat er in Wenen te zien en te doen is, behandelen. In korte beschrijvingen lees je hoe hedendaagse musea en moderne architectuur een modern tintje geven aan deze historische stad in Oostenrijk.
Top 10 Wenen bevat tips en praktische informatie voor tijdens het verblijf, zoals wat voor weer je kunt verwachten, waar je lekker kunt eten, gratis uitjes, welk hotel het beste is en gemakkelijk te volgen voorbeeldroutes zodat je in korte tijd zoveel mogelijk kunt zien. Of je nu een weekend of een hele week komt, dankzij de handige lijstjes heb je een snel overzicht van het beste wat de stad te bieden heeft. Zo zie je in een oogopslag welk museum de moeite waard is en waar je kunt winkelen of waar de concertzalen zijn.
Deze Top 10-gids verdeelt de stad in zes wijken:
– Centrum Wenen
– Schottenring en Alsergrund
– MuseumsQuartier, Rathaus en Neubau
– Opera en Naschmarkt
– Van de Karlskirche naar het Belvedere
– Buiten Wenen
In Wenen vind je de gotische torenspitsen van de Stephansdom, het iconische Riesenrad uit het Prater en de wereldberoemde lipizzanerpaarden van de Spaanse Rijschool. Temidden van dit alles staat het enorme paleis Hofburg, ruim zes eeuwen lang het imposante koninklijke onderkomen van de Habsburgers, met het vergulde interieur, fascinerende erfgoed en rijke kunst.
Top 10 Wenen is onderdeel van Capitool Reisgidsen
Al ruim twintig jaar de ideale reisgenoot voor de echte reisliefhebber! Capitool Reisgidsen staat voor zorgvuldige samengestelde, kwalitatief hoogwaardige inhoud. Met een reisgids van Capitool heb je het beste in handen om je reis, de voorbereidingen, maar ook het nagenieten optimaal te beleven. Het assortiment is breed: van Portugal, Lissabon en Slovenië tot Japan, Nederlandse Antillen en Washington.
Neem voor alle bestemmingen een kijkje op de website www.capitool.nl
Andere titels die wellicht interessant zijn:

* Capitool Reisgids Wenen
* Capitool Reisgids Oostenrijk

Bookspot.nl is een online boekhandel met een enorm groot assortiment boeken. Deze webshop is beoordeeld met een 8.9. Wat meer info over Capitool Reisgidsen Top 10 – Wenen – Capitool – Paperback (9789000362707):
Categorie: Boeken > Reizen & vrije tijd > Alle reizen & vrije tijd
ISBN: 9789000362707
Extra info: Paperback
Taal: Nederlands
Schrijver:
Jaar van publicatie: 20
Datum: 2018