De 100 mooiste e-bike routes van Nederland – Godfried van Loo, Marlou Jacobs – Paperback (9789083241258)

Bestel het boek De 100 mooiste e-bike routes van Nederland – Godfried van Loo, Marlou Jacobs – Paperback (9789083241258) online bij Bookspot.nl voor slechts 23.95. Dit boek uit de categorie Boeken > Reizen & vrije tijd > Alle reizen & vrije tijd heeft ISBN Nummer 9789083241258. De bezorgkosten zijn 0.00. Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis.


De fietsgids voor e-bike fietsers
Met een e-bike kom je verder, zie je meer en fiets je relaxter. Met deze fraai uitgevoerde fietsgids ontdek je alle provincies van Nederland in maar liefst 100 fietsroutes, speciaal voor elektrische fietsen. Routes met knooppunten van 40 tot 85 kilometer voor uren plezier langs mooie natuur, gezellige dorpen, knusse stadjes en leuke bezienswaardigheden.
We vertellen je wat je gaat zien, welke bezienswaardigheden onderweg een bezoekje waard zijn en helpen je met handige startplekken, gezellige terrassen, oplaadpunten, kaarten, mooie foto’s en persoonlijke tips. Met QR-codes geven we je extra hulpmiddelen zoals actuele vaartijden van veerponten, parkeerplekken en gpx-bestanden. Een compleet boek voor de fietsliefhebber.
In het kort

* 100 fietsroutes, speciaal voor e-bikes
* Routes van 40 tot 85 kilometer voor uren plezier
* Eenvoudig te volgen met fietsknooppunten
* Uitvoerig beschreven, met kaarten en mooie foto’s
* Handige startplekken en oplaadpunten onderweg
* Bezienswaardigheden, rustplekken en leuke horeca met terrassen
* Extra informatie zoals veerponten, parkeerplekken en gpx-bestanden Een onmisbaar en compleet boek voor iedere e-bike fietser. Een prachtig cadeau, ook voor jezelf.
Ervaren auteurs en regionale kennis
Deze fietsgids is geschreven door ervaren fietsgidsmakers Marlou Jacobs en Godfried van Loo, in samenwerking met meer dan 30 regionale en lokale toerisme- en routebureaus. Uitvoerige kennis van de verschillende regio’s en lokale bijzonderheden komen in dit boek dan ook samen in prettige fietsroutes.
De fijne omschrijvingen, kaarten, mooie foto’s en persoonlijke tips maken zelfs de voorbereiding al een feestje. Handig zijn bovendien de meer dan 100 speciale QR-codes met praktische extra’s. Denk aan actuele vaartijden van veerponten, downloadbare gpx-bestanden, gps-navigatie naar startplekken en oplaadstations, aanvullende boekentips en meer. Op www . reisreport . nl lees je hier meer over.
Prachtig cadeau (+ bucketlist fietskaart)
Dit fraai uitgevoerde boek met honderden schitterende foto’s, kaarten en uitvoerige omschrijvingen is een prachtig cadeau. Voor een verjaardag, pensioen, fietslustige collega of natuurlijk voor jezelf. Je kunt bij elke route en op een overzichtskaart bijhouden welke routes je hebt gefietst, op welke datum en hoe je deze vond. Leuk om met anderen te delen! Op de website www . reisreport . nl is nog meer informatie en videomateriaal beschikbaar.

Bookspot.nl is een online boekhandel met een enorm groot assortiment boeken. Deze webshop is beoordeeld met een 8.9. Wat meer info over De 100 mooiste e-bike routes van Nederland – Godfried van Loo, Marlou Jacobs – Paperback (9789083241258):
Categorie: Boeken > Reizen & vrije tijd > Alle reizen & vrije tijd
ISBN: 9789083241258
Extra info: Paperback
Taal: Nederlands
Schrijver:
Jaar van publicatie: 20
Datum: 2022