De Achterhoek & De Liemers – Ad Snelderwaard, Noes Lautier – Paperback (9789038927886)

Bestel het boek De Achterhoek & De Liemers – Ad Snelderwaard, Noes Lautier – Paperback (9789038927886) online bij Bookspot.nl voor slechts 16.99. Dit boek uit de categorie Boeken > Reizen & vrije tijd > Alle reizen & vrije tijd heeft ISBN Nummer 9789038927886. De bezorgkosten zijn 2.95. Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis.


15 wandelingen van 7 tot 18 km, zoveel mogelijk over gras Uitsluitend routes uit gemarkeerde wandelnetwerken Topografische routekaartjes Landschapsfoto’s & historische illustraties Downloadbare GPS-tracks Minstens 60% over onverharde wegen De wandelingen in deze gids gaan voor minstens 60% over onverharde paden, de ideale ondergrond voor elke wandelliefhebber. Omdat de route duidelijk is, kun je onbekommerd genieten van de omgeving en de verhalen over de bewoners van de kastelen, havezaten en scholtenboerderijen die zo karakteristiek zijn voor de Achterhoek en de Liemers. De bewoners en de gebouwen hebben samen een belangrijk stempel gedrukt op het weergaloze landschap. Landschapsfoto's en historische illustraties maken de beleving compleet. De gedegen historische achtergrondteksten maken de wandelingen behalve mooi ook interessant. De gids beschrijft 15 gemarkeerde wandelingen, in lengte variërend van 7 tot 18 kilometer. Ze lopen door het kleinschalige, licht glooiende coulisselandschap tussen de IJssel en de Duitse grens met zijn akkers, weiden, bosjes en heidevelden. Bij ruim de helft van de routes is een hoofdrol weggelegd voor landgoederen, kastelen en de omringende bossen. Twee andere wandelingen gaan voornamelijk door hellingbos, want de streek kent ook heuvels. Dan zijn er nog de routes door het bekenrijke platteland, inclusief de in ere herstelde Zieuwentse kerkepaden. Plus een wandeling die de Duitse grens overgaat, rondom een groot ven waar het in het voorjaar wemelt van de flamingo's. Ongetwijfeld zal deze nieuwe compacte wandelgids een grote groep mensen veel wandelplezier bezorgen.

Bookspot.nl is een online boekhandel met een enorm groot assortiment boeken. Deze webshop is beoordeeld met een 8.9. Wat meer info over De Achterhoek & De Liemers – Ad Snelderwaard, Noes Lautier – Paperback (9789038927886):
Categorie: Boeken > Reizen & vrije tijd > Alle reizen & vrije tijd
ISBN: 9789038927886
Extra info: Paperback
Taal: Nederlands
Schrijver:
Jaar van publicatie: 20
Datum: 2021