De Bosatlas Van Fryslan

Bestel het boek De Bosatlas Van Fryslan online bij Bruna.nl voor slechts 99. Dit boek uit de categorie Boeken heeft ISBN Nummer 9789001779047. De bezorgkosten zijn 0 en de voorraadstatus is: yes.De Bosatlas van Fryslân (De Bosatlas van Friesland) is een ontdekkingsreis door de provincie Fryslân: unieke luchtfoto's en de Friese geschiedenis en cultuur in magnifieke kaarten

In hoeverre is de essentie en veelzijdigheid van een provincie te vatten in kaarten en beelden? De Bosatlas van Fryslân is een antwoord op die vraag.
De atlas geeft een duizelingwekkende hoeveelheid informatie. Naast uitgebreide topografische informatie treft u kaarten en beelden aan over honderden bijzondere en actuele onderwerpen: van sc Heerenveen tot Grutte Pier, van kaatsen tot zuivelindustrie, van vuurtorens tot watersport, van verkiezingsuitslagen tot Waddengebied, van de Friese Taal tot stinsen en van zorginstellingen tot skûstjesilen.

De atlas bevat talloze imposante luchtfoto's van de beroemde fotograaf Karel Tomeï. 464 pagina's in luxe opbergcassette.

Je kan veilig en vertrouwd winkelen bij de BRUNA. Bestellingen zijn morgen in huis. Gratis verzending vanaf 19,95. Bezorging in de winkel is altijd gratis! Meer informatie over De Bosatlas Van Fryslan:
Categorie: Boeken
ISBN: 9789001779047