De mooiste korte trips in Frankrijk

Bestel het boek De mooiste korte trips in Frankrijk online bij Managementboek.nl voor slechts €19.95. Dit boek uit de categorie heeft ISBN Nummer 9789090325361. De bezorgkosten zijn gratis bij bestellingen vanaf €20.

Reizen maakt een mens rijk. Daarvan ben ik, Rosanne, overtuigd. Steeds weer als ik terug thuis kom van een reisje naar mijn geliefde Frankrijk, zit ik vol energie en kan ik de wereld voor mijn gevoel aan. En daarom ben ik groot voorstander van korte, maar krachtige reizen naar Frankrijk. Reizen van 4 tot 5 dagen die ervoor zorgen dat jij meer geluk ervaart in het leven. In dit boek deel ik mijn favoriete korte trips, inclusief praktische informatie, een programma per reis en mijn persoonlijke reisverhalen. Ook jij kan dit ervaren én je hoeft er dus geen week vakantie voor op te nemen. Bon voyage!

Rosanne Langenberg (1990) is freelance journaliste en oprichter van het platform Bonjourfrankrijk. nl. Daarnaast runt ze haar eigen tekstbureau, Het Champagne Atelier. Haar liefde voor Frankrijk ontstond bij haar al op jonge leeftijd. Deze liefde deelt ze graag met de rest van de wereld in woord en beeld

9789090325361 kopen

De trefwoorden voor dit boek zijn: reizen en . De bindwijze is paperback en de taal is Nederlands. De leverbaarheid is Direct leverbaar en de uitgever is Pumbo.nl B.V.. De verschijningsdatum van druk 0 is 05-12-2019. De auteur is Rosanne Langenberg.