Devon en Cornwall – Capitool – Paperback (9789000368655)

Bestel het boek Devon en Cornwall – Capitool – Paperback (9789000368655) online bij Bookspot.nl voor slechts 14.99. Dit boek uit de categorie Boeken > Reizen & vrije tijd > Alle reizen & vrije tijd heeft ISBN Nummer 9789000368655. De bezorgkosten zijn 2.95. 2 – 3 Werkdagen.


Capitool Top 10 Devon & Cornwall
– Top 10 van onder andere de beste restaurants, de mooiste bezienswaardigheden en de leukste winkels
– Met de uitneembare kaart vind je gemakkelijk de weg
– De schitterende foto’s brengen de regio tot leven
– Compact formaat, ideaal om mee te nemen
– Diverse autoroutes leiden door het prachtige landschap en de historische steden
Top 10 Devon & Cornwall
De reisgids is opgebouwd uit top 10-lijsten die het beste van alles wat er in deze regio te zien en te doen is, behandelen. In korte beschrijvingen lees je over dit prachtige deel van Zuid-Engeland.
Top 10 Devon & Cornwall bevat tips en praktische informatie voor tijdens het verblijf, zoals wat voor weer je kunt verwachten, waar je lekker kunt eten, gratis uitjes, welk hotel het beste is en gemakkelijk te volgen voorbeeldroutes zodat je in korte tijd zoveel mogelijk kunt zien. Of je nu een weekend of een hele week komt, dankzij de handige lijstjes heb je een snel overzicht van het beste wat de regio te bieden heeft.
Deze Top 10-gids verdeelt de regio in vijf gebieden:
– Noord-Devon
– Zuid-Devon
– Noord-Cornwall
– Zuid-Cornwall
– West-Cornwall en de Isles of Scilly
De graafschappen Devon en Cornwall behoren tot de populairste vakantiebestemmingen van Groot-Brittannië. Je komt hier voor de spectaculaire landhuizen, witgekalkte vissersdorpen, boeiende steden en traditionele badplaatsen als Torquay en Ilfracombe. De vele cafés, pubs en restaurants zorgen ervoor dat de regio voorop blijft lopen voor wat betreft het gebruik van duurzame, lokale producten. Er zijn wijngaarden, brouwerijen, ijsmakers en zelfs een chilipeperplantage.
Top 10 Devon & Cornwall is onderdeel van Capitool Reisgidsen
Andere titels die wellicht interessant zijn:

* Capitool Zuid-Engeland
* Capitool Groot-Brittannië Neem voor alle bestemmingen een kijkje op de website www.capitool.nl.

Bookspot.nl is een online boekhandel met een enorm groot assortiment boeken. Deze webshop is beoordeeld met een 8.9. Wat meer info over Devon en Cornwall – Capitool – Paperback (9789000368655):
Categorie: Boeken > Reizen & vrije tijd > Alle reizen & vrije tijd
ISBN: 9789000368655
Extra info: Paperback
Taal: Nederlands
Schrijver:
Jaar van publicatie: 20
Datum: 2019