Dominicus regiogids: Centraal-Engeland – Remco Ensel, Sandra Langereis – Paperback (9789025763367)

Bestel het boek Dominicus regiogids: Centraal-Engeland – Remco Ensel, Sandra Langereis – Paperback (9789025763367) online bij Bookspot.nl voor slechts 23.99. Dit boek uit de categorie Boeken > Reizen & vrije tijd > Alle reizen & vrije tijd heeft ISBN Nummer 9789025763367. De bezorgkosten zijn 0.00. 2 – 3 Werkdagen.


Rijk geillustreerde gids met nadruk op historische en culturele hoogtepunten. Daarnaast nog veel besprekingen van toeristische plaatsen. Zonder meer een complete gids. Een prettig leesboek voor, tijdens en achteraf de reis.

Deze reisgids voor Centraal-Engeland leidt u van het vlakke East Anglia naar de zacht glooiende heuvels van de Cotswolds. De streek staat bekend als het culturele hart van het Verenigd Koninkrijk, een betiteling die het dankt aan de eeuwenoude colleges van de universiteitssteden Cambridge en Oxford en aan Shakespeare's Country, met Stratford-upon-Avon als pelgrimsoord voor bewonderaars van de vermaarde toneelschrijver. Birmingham is na Londen de grootste stad van het land. De stad is vanwege de musea en andere culturele instellingen uitgegroeid tot een interessante bestemming voor stedentrips.

Natuurlijk staan de schrijvers van deze gids uitgebreid stil bij klassieke bezienswaardigheden als de kathedralen van Coventry en Gloucester en Warwick Castle. Zij brengen u naar de landhuizen en tuinen in de Home Counties, de cottages in de Cotswolds en de wandelpaden van de kust van Norfolk tot aan de Welsh Marshes in Shropshire. Daarnaast geven de schrijvers bijzondere aandacht aan het industriële erfgoed van de streek.

Een ontdekking in Centraal-Engeland is het wijdvertakte netwerk van kanalen, die nog altijd bevaren worden door fleurig beschilderde long boats. Ook de glas- en kristalcentra in Stourbridge en de bron van het beroemde Engelse porselein in The Potteries worden met een bezoek vereerd.

Bookspot.nl is een online boekhandel met een enorm groot assortiment boeken. Deze webshop is beoordeeld met een 8.9. Wat meer info over Dominicus regiogids: Centraal-Engeland – Remco Ensel, Sandra Langereis – Paperback (9789025763367):
Categorie: Boeken > Reizen & vrije tijd > Alle reizen & vrije tijd
ISBN: 9789025763367
Extra info: Paperback
Taal: Nederlands
Schrijver:
Jaar van publicatie: 20
Datum: 2017