Dus u wilt een camper? – Arie de Ruijter, Tineke de Ruijter – Paperback (9789492994110)

Bestel het boek Dus u wilt een camper? – Arie de Ruijter, Tineke de Ruijter – Paperback (9789492994110) online bij Bookspot.nl voor slechts 28.95. Dit boek uit de categorie Boeken > Reizen & vrije tijd > Alle reizen & vrije tijd heeft ISBN Nummer 9789492994110. De bezorgkosten zijn 0.00. Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis.


Dus u wilt een camper? is het eerste camperhandboek in Nederland. Een must have voor iedereen die met de camper op pad wil. Het boek ontstond in de praktijk en biedt bruikbare tips en informatie aan mensen die een camper hebben of willen gaan kopen. De schrijvers kozen voor een camper vanwege de vrijheid, maar kwamen er al snel achter dat een camper een complex voertuig is. Reizen met de camper is leuk, maar om het zo te houden is het wel zo handig als je wat weet over de techniek, (verkeers)regels en veilig rijden. Arie en Tineke de Ruijter leerden dat deels door schade en schande. Om andere camperaars op weg te helpen, delen zij hun ervaring, plezier en kennis in dit boek. Dus u wilt een camper? is een opzoekboek dat ook lekker leest. Hilarische anekdotes, adviezen om vandaag nog toe te passen en technische kennis zijn overzichtelijk samengebracht. Hoe beter voorbereid op pad, hoe minder kans op schade en narigheid door verkeerde adviezen van malafide handelaars. Arie en Tineke de Ruijter zijn ervaren camperaars. Ze trekken er graag samen op uit en genieten van de vrijheid die een camper biedt. Tineke is rijinstructeur. Als initiatiefneemster van Vrouw Rijdt Camper geeft ze vrouwen rijles die wel een rijbewijs hebben, maar niet in een grote camper durven te rijden. Arie is jurist. Voor zijn pensioen adviseerde hij bedrijven bij reorganisaties. Camperen is zijn passie, het onderhoud zijn hobby. Derde herziene druk.

Bookspot.nl is een online boekhandel met een enorm groot assortiment boeken. Deze webshop is beoordeeld met een 8.9. Wat meer info over Dus u wilt een camper? – Arie de Ruijter, Tineke de Ruijter – Paperback (9789492994110):
Categorie: Boeken > Reizen & vrije tijd > Alle reizen & vrije tijd
ISBN: 9789492994110
Extra info: Paperback
Taal: Nederlands
Schrijver:
Jaar van publicatie: 20
Datum: 2020