Fietsatlas – Fietsgids Nederland | Falk

Fietsatlas - Fietsgids Nederland | Falk de zwerver
Bestel het boek Fietsatlas – Fietsgids Nederland | Falk online bij DeZwerver.nl voor slechts 29.99. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789028703988. De bezorgkosten van dit Fietsatlas over Nederland zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Alle fietsknooppunten en het gehele knooppuntennetwerk van Nederland gepresenteerd in een handige atlas met spiraalbinding. Mooie cartografische kaarten met alle straatnamen in het buitengebied weergegeven, inclusief een plaatsnamenregister.

Met de fietsatlas Nederland stel je gemakkelijk je eigen fietsroutes samen met behulp van het fietsnetwerk en de fietsknooppunten. Alle officiële fietspaden binnen Nederland zijn weergegeven. Het knooppuntennetwerk is uitgebreid met LF-routes. Ook is de grensregio met België weergegeven.

De Veluwe, Zeeland, Limburg, Drenthe en alles wat daar boven, onder of tussenin ligt. Dat alles vindt je moeiteloos terug in de gedetailleerde knooppunten fietsatlas van Nederland. Geniet van het mooie Nederlandse landschap en bezoek plaatsen waar je mogelijk nog nooit eerder geweest bent!

Schaal 1:75.000 (1 cm = 750 meter) Fiets knooppunten Knooppunten netwerk LF fietsroutes Gebruiksvriendelijk door spiraalbinding Toeristische voorzieningen: VVV-vestiging, parkeerplaatsen en veerdiensten (inclusief zomerdiensten) Locaties van ziekenhuizen en politiebureaus Plaatsnamen register

Fietsatlas – Fietsgids Nederland | Falk kopen

Wat aanvullende informatie over Fietsatlas – Fietsgids Nederland | Falk:
ISBN Nummer: 9789028703988
Categorie:Fietsatlas
Uitgever: Falk
Continent: Europa
Land: Nederland
Regio:
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 344