Fietsen langs de Maas – Ad Snelderwaard – Paperback (9789038927893)

Bestel het boek Fietsen langs de Maas – Ad Snelderwaard – Paperback (9789038927893) online bij Bookspot.nl voor slechts 21.99. Dit boek uit de categorie Boeken > Reizen & vrije tijd > Alle reizen & vrije tijd heeft ISBN Nummer 9789038927893. De bezorgkosten zijn 0.00. Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis.


De Maas wordt in de bovenloop gevuld met regen uit talloze beekjes uit Noord-Frankrijk en de Ardennen. In het zuidelijkste puntje van Limburg stroomt de Maas als een volwassen rivier ons land in. Met de route in deze gids fiets je langs de oevers van de Maas van Luik tot aan Hoek van Holland, een bijna 500 kilometer lange route. Je kunt de route ook tegen de stroom in – van de Noordzee naar Luik – fietsen. Onderweg geniet je van het afwisselende landschap aan deze rivier: in Limburg is het een terrassenrivier, omringd door steeds meer plassen, terwijl de rivier meer stroomafwaarts tussen dijken stroomt. Je ziet goed welke sporen de rivier heeft getrokken in het landschap, zoals rivierduinen en oude Maaskronkels. De route is goed te volgen dankzij de bewegwijzerde knooppuntenroutes. Maar soms kiest de auteur, Ad Snelderwaard, voor een afwijking van de knooppunten en voert hij de fietsers langs bijzondere, meer verborgen paden. De route is ingedeeld in 16 deeltrajecten. Van elk traject is een uitneembare topografische fietskaart opgenomen. Op die kaart staat uiteraard de route, maar ook andere belangrijke info, zoals logeeradressen. Om maximaal plezier te hebben van deze fietsroute is een beproefd concept gehanteerd: Snelderwaard heeft de mooiste route geselecteerd, hij schrijft boeiende verhalen over het landschap en de cultuur onderweg, hij interviewt lokale inwoners met een bijzonder verhaal en hij beschrijft ook de mooiste kunst onderweg. Met 16 uitneembare kaarten Gratis te downloaden GPS-tracks Uitgebreide lijst met overnachtingsadressen

Bookspot.nl is een online boekhandel met een enorm groot assortiment boeken. Deze webshop is beoordeeld met een 8.9. Wat meer info over Fietsen langs de Maas – Ad Snelderwaard – Paperback (9789038927893):
Categorie: Boeken > Reizen & vrije tijd > Alle reizen & vrije tijd
ISBN: 9789038927893
Extra info: Paperback
Taal: Nederlands
Schrijver:
Jaar van publicatie: 20
Datum: 2022