Fietsgids 500 kilometer fietsen langs de Maas | Elmar

Fietsgids 500 kilometer fietsen langs de Maas | Elmar de zwerver
Bestel het boek Fietsgids 500 kilometer fietsen langs de Maas | Elmar online bij DeZwerver.nl voor slechts 17.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789038924748. De bezorgkosten van dit Fietsgids over België zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


De Maas ontspringt in het Franse plateau van Langres en wordt, gevoed door diverse zijstroompjes, geleidelijk breder. Met deze gids bij de hand fi ets je het gedeelte vanaf Luik, waar de Maas al flink op breedte is, tot de monding bij Hoek van Holland. Of je fietst hem in omgekeerde richting naar Luik. De route in deze gids is een combinatie van bewegwijzerde routes. Soms fiets je pal langs de Maas, maar vaak ook een stukje er vanaf door een landschap dat door de Maas is gevormd. Onderweg zie je veel water, maar ook een keur van aantrekkelijke landschappen. Tot Maastricht en ook verderop in Zuid-Limburg is het landschap echt heuvelachtig, daarna zwak glooiend. Voorbij Limburg slingert de rivier door laagland. Het open landschap wordt afgewisseld door stadjes en steden die hier soms al in de Romeinse tijd zijn ontstaan door de handel die grotendeels via het water plaatsvond. Deze stadjes zijn vaak ook vestingsteden en ze zijn boordevol eeuwenoude monumenten.
 
In deze gids vind je tien uitneembare grote, gedetailleerde kaarten die je de route met zijn wijde omgeving laten zien. De leukste en interessantste dingen die langs de route te zien zijn worden beschreven en je vindt praktische informatie over onder andere overnachtingsmogelijkheden en horeca op het platteland.
 
Ook vind je horecatips en tips om je trip nog leuker te maken door af en toe mooie, leuke of interessante dingen buiten de route te bekijken.
 
Dit is het Nederlandse gedeelte van de Maasroute

Fietsgids 500 kilometer fietsen langs de Maas | Elmar kopen

Wat aanvullende informatie over Fietsgids 500 kilometer fietsen langs de Maas | Elmar:
ISBN Nummer: 9789038924748
Categorie:Fietsgids
Uitgever: Elmar
Continent: Europa
Land: België
Regio: Ardennen
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 120