Fietsgids Fietsen door het land van de Berkel | Anoda

Fietsgids Fietsen door het land van de Berkel | Anoda de zwerver
Bestel het boek Fietsgids Fietsen door het land van de Berkel | Anoda online bij DeZwerver.nl voor slechts 16.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789491899225. De bezorgkosten van dit over Duitsland zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Langs de rivier de Berkel loopt een nieuwe fietsroute. Deze route strekt zich uit over de hele lengte vanaf de bron in het Duitse Billerbeck (zo’n 40 kilometer over de grens) tot aan de monding in de IJssel in Zutphen.De fietsroute is te fietsen als een meerdaagse route van totaal 135 kilometer. Wie wat meer tijd heeft, kan het gebied ook verkennen door een of meerdere fietsommetjes te maken. Deze negen dagetappes hebben een totale lengte van 285 kilometer en starten in het glooiende landschap van het Baumgebergte en eindigen in het fraaie Achterhoekse landschap.

De route is beschreven in de uitgave ‘Fietsen door het land van de Berkel’ van uitgeverij Anoda. De uitgave bevat duidelijke kaarten en beschrijvingen van de route en de markante punten. Daarnaast bevat de uitgave achtergrondinformatie over Münsterland, informatie over de Berkel en over de geschiedenis van de Berkel. Bij de gids is een gps-bestand inbegrepen.

Fietsgids Fietsen door het land van de Berkel | Anoda kopen

Wat aanvullende informatie over Fietsgids Fietsen door het land van de Berkel | Anoda:
ISBN Nummer: 9789491899225
Categorie:
Uitgever: Anoda
Continent: Europa
Land: Duitsland
Regio: ♦ Munsterland – Teutoburger Woud
Taal:
Aantal pagina’s: 110