Fietsgids Fietsen langs de IJssel | Anoda

Fietsgids Fietsen langs de IJssel | Anoda de zwerver
Bestel het boek Fietsgids Fietsen langs de IJssel | Anoda online bij DeZwerver.nl voor slechts 19.50. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789491899058. De bezorgkosten van dit over Nederland zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Zeven prachtige dagtochten langs de hele lengte van de IJssel, vanaf het splitsingspunt bij Westervoort tot aan de monding voorbij Kampen. De fietsroute wordt niet alleen beschreven als ommetjes, maar kan ook langeafstandsroute worden gefietst.

Langs de IJssel loopt een nieuwe fietsroute. Deze route strekt zich uit over de hele lengte van de IJssel vanaf het splitsingspunt bij Westervoort tot aan het einde van de IJsselmonding voorbij Kampen. De fietsroute is opgedeeld in 7 dagetappes, die als ommetjes zijn te fietsen. De route is ook als langeafstandsroute te volgen. De route volgt fietsknooppunten. De heldere beschrijving en duidelijke kaarten in deze gids leveren 155 km fietsplezier op in het fraaie en afwisselende landschap van de IJsselvallei met prachtige vergezichten en zijn eeuwenoude Hanzesteden.

Fietsgids Fietsen langs de IJssel | Anoda kopen

Wat aanvullende informatie over Fietsgids Fietsen langs de IJssel | Anoda:
ISBN Nummer: 9789491899058
Categorie:
Uitgever: Anoda
Continent: Europa
Land: Nederland
Regio: Overijssel
Taal:
Aantal pagina’s: 134