Fietsgids Fietsen langs het Pieterpad | Elmar

Fietsgids Fietsen langs het Pieterpad | Elmar de zwerver
Bestel het boek Fietsgids Fietsen langs het Pieterpad | Elmar online bij DeZwerver.nl voor slechts 19.99. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789038926940. De bezorgkosten van dit Fietsgids over Nederland zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Ook als toerfietser ken je natuurlijk het Pieterpad. De 500 kilometer lange noord-zuidroute tussen Pieterburen en de Sint Pietersberg, die wandelgekken ertoe aanzet om het Groningse vlakke land te doorkruisen, langs Maas- en Vechtoevers te struinen, Sallandse en Limburgse heuvels te beklimmen en zich de blaren te lopen in het Achterhoekse coulisselandschap.
 
‘Kan dat niet gewoon op de fiets?’ denk je dan. Met dit boekje in je handen zie je: het kan. Het Pieterpad precies nafietsen, dat gaat niet, want je mag niet overal rijden, maar dit is een schitterende fietstocht dicht erlangs, door datzelfde afwisselende landschap aan onze oostgrens.
 
Onze route – de opvolger van het populaire Fietserpad – volgt vaak bewegwijzerde knooppuntroutes, maar soms ook verrassende, verscholen paadjes en je kunt hem in beide richtingen fietsen. We beschrijven 16 deeltrajecten, elk met een fietskaart waarop ook logeeradressen en de oorspronkelijke wandelroute staan aangegeven. Per traject lees je wat de auteurs onderweg hebben meegemaakt en vooral wat voor moois je niet mag missen.
 
* De knooppuntenroute met gps
* Van Pieterburen naar de Pietersberg
* Van de Pietersberg naar Pieterburen
* Met 16 uitneembare kaarten

Fietsgids Fietsen langs het Pieterpad | Elmar kopen

Wat aanvullende informatie over Fietsgids Fietsen langs het Pieterpad | Elmar:
ISBN Nummer: 9789038926940
Categorie:Fietsgids
Uitgever: Elmar
Continent: Europa
Land: Nederland
Regio: Groningen
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 170