Fietsgids Gelderland – De 25 mooiste fietsroutes – Godfried van Loo, Marlou Jacobs – Hardcover (9789083198750)

Bestel het boek Fietsgids Gelderland – De 25 mooiste fietsroutes – Godfried van Loo, Marlou Jacobs – Hardcover (9789083198750) online bij Bookspot.nl voor slechts 15.00. Dit boek uit de categorie Boeken > Reizen & vrije tijd > Alle reizen & vrije tijd heeft ISBN Nummer 9789083198750. De bezorgkosten zijn 2.95. Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis.


De mooiste fietsroutes van Gelderland
Met deze handzame A5 fietsroutegids ontdek je Gelderland in de 25 mooiste fietsroutes van de provincie. Gemakkelijk met behulp van fietsknooppunten. Voor e-bikes en gewone fietsen. Met mooie foto’s, kaarten, praktische informatie, handige startplekken met ruime parkeergelegenheid en leuke plekken en restaurantjes onderweg.
In het kort

* De 25 mooiste fietsroutes in Gelderland
* Voor e-bikes en gewone fietsen
* Mooie natuur, leuke plaatsen, rustpunten en bezienswaardigheden
* Tips voor een hapje en drankje onderweg
* Startpunten met goede parkeergelegenheid
* Verrijkt met prachtige foto’s Een fietsgids uit de populaire fietsgidsen-serie van REiSREPORT. Geschreven door bestseller-auteurs en reisgidsmakers Marlou Jacobs & Godfried van Loo.
Fiets langs leuke plekken
Met de fietsroutes in deze fietsgids leiden we je langs fraaie natuurgebieden, interessante bezienswaardigheden, knusse dorpjes en andere leuke afstappunten. De routes liggen verspreid door Gelderland dus is er altijd wel een route dichtbij.
Start- en rustpunten
Bij elke fietsroute tippen we leuke plekken voor een drankje, gebakje, lunch of iets anders lekkers. Ook vertellen we je van goede startpunten met ruime parkeergelegenheid om je fietstocht te starten. Wel zo handig natuurlijk.
Knooppunten en nóg meer routes
Bij elke fietsroute in deze fietsgids geven we je de knooppunten. Hiermee kun je heel eenvoudig de fietsroutes volgen. Ben je na een fietsroute nog niet uitgefietst? Bij elke route geven we je een extra route die je kunt raadplegen door een qr-code te volgen.
Schitterende foto’s en interessante weetjes
Zoals je van ons (Team REiSREPORT) gewend bent, is ook deze handzame A5 fietsroutegids van Gelderland verrijkt met schitterende foto’s. Zo kun je thuis op de bank al even genieten van de fietstocht die je gaat maken. Ook vertellen we je wat meer van de regio’s waar je gaat fietsen en vermelden we wat leuke weetjes.
Geniet van Gelderland met deze handzame fietsgids met de mooiste fietsroutes van de provincie. Voor heel veel leuke dagen op de fiets. Op de uitgebreide website www . reisreport . nl vind je nog meer aanvullende routes, zie je de hele collectie en kun je even bladeren door onze bijpassende reisgidsen van Nederland.
Prachtig cadeau
Deze leuke fietsroutegids van Gelderland is een prachtig cadeau voor jezelf of iemand anders. Niet alleen door de mooie fietsroutes en schitterende foto's, maar ook door de keuze in papiersoort en luxe afwerking.

Bookspot.nl is een online boekhandel met een enorm groot assortiment boeken. Deze webshop is beoordeeld met een 8.9. Wat meer info over Fietsgids Gelderland – De 25 mooiste fietsroutes – Godfried van Loo, Marlou Jacobs – Hardcover (9789083198750):
Categorie: Boeken > Reizen & vrije tijd > Alle reizen & vrije tijd
ISBN: 9789083198750
Extra info: Hardcover
Taal: Nederlands
Schrijver:
Jaar van publicatie: 20
Datum: 2022