Fietsgids Internationale Maasroute – | Benjaminse Uitgeverij

Fietsgids Internationale Maasroute - | Benjaminse Uitgeverij de zwerver
Bestel het boek Fietsgids Internationale Maasroute – | Benjaminse Uitgeverij online bij DeZwerver.nl voor slechts 16.50. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789077899328. De bezorgkosten van dit over België zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


De Internationale Maasroute is een bewegwijzerde fietsroute van monding tot aan de bron van de Maas. De totale lengte is 950 km. In deze gids wordt het traject beschreven tussen Hoek van Holland  en de bron bij Langres  via Luik, Namen, Charleville-Mézières en Verdun naar Langres, met zijtakken naar Florenville, Montmédy, Metz en Nancy.  Om het mogelijk te maken ook kortere en langere reizen te maken, die aansluiten op spoorverbindingen terug naar huis, zijn meerdere varianten toegevoegd.
 
Zoals gewoonlijk bij de gidsen van Benjaminse is het kaartmateriaal weer zeer goed verzorgd: duidelijk leesbaar, helder kaartbeeld, veel informatie en een goede indeling. Bij elke etappe wordt bovendien een hoogteprofiel gegeven waardoor je prima kunt inschatten hoe zwaar de dag gaat worden. De beschrijving van de route is accuraat en compleet, waardevol is de informatie over de te verwachten autovrije stukken en fietsvriendelijke accommodaties. 
 
 
 

Fietsgids Internationale Maasroute – | Benjaminse Uitgeverij kopen

Wat aanvullende informatie over Fietsgids Internationale Maasroute – | Benjaminse Uitgeverij:
ISBN Nummer: 9789077899328
Categorie:
Uitgever: Benjaminse Uitgeverij
Continent: Europa
Land: België
Regio: Wallonië
Taal:
Aantal pagina’s: 156