Fietsgids Op de fiets naar Lourdes | Elmar

Fietsgids Op de fiets naar Lourdes | Elmar de zwerver
Bestel het boek Fietsgids Op de fiets naar Lourdes | Elmar online bij DeZwerver.nl voor slechts 19.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789038920054. De bezorgkosten van dit Fietsgids over België zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Fietsend van stad naar dorp, langs rivieren, langs het kanaal van Orléans, over kleine wegen en spoorwegbeddingen komen we o.a. door de Ardense bossen, de sprankelende Champagne, de Koningsvallei aan de Loire, het natuurpark Berry, de Bordeauxstreek, het echte Frankrijk van de Charente, de pijnboombossen van Les Landes, het Toscaanse Gascogne uiteindelijk aan in Lourdes aan de voet van de Pyreneeën.

‘Op de fiets naar Lourdes’ is een gids met slechts één doel: in Lourdes geraken. Van de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek in Maastricht via de Onze-Lieve-Vrouw ‘Oorzaak Onzer Blijdschap’ in Tongeren naar de Onze-Lieve-Vrouw ‘Onbevlekte Ontvangenis’ in Lourdes. Een land van contrasten met kerncentrales, krokodillen, Merovingische graftomben en fresco’s. Een land van eenzaamheid met eindeloze vlaktes en graanplateaus. De vier Heemskinderen, Jeanne d’Arc, St-Émilion, D’Artagnan en uiteraard de Heilige Maagd Maria vergezellen ons. We maken kennis met streekproducten zoals Chaource, Fois Gras, Magrat de Canard, Andoulettes, macarons, lange vingers en chocolade. Bier, appelcider, wijn, champagne, cognac en armagnac drinken we onderweg, maar naar huis komen we met water uit Lourdes.

Fietsgids Op de fiets naar Lourdes | Elmar kopen

Wat aanvullende informatie over Fietsgids Op de fiets naar Lourdes | Elmar:
ISBN Nummer: 9789038920054
Categorie:Fietsgids
Uitgever: Elmar
Continent: Europa
Land: België
Regio:
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 168