Fietskaart – Wegenkaart – landkaart 12 Campania e Basilicata, Campanië, Campanie | Touring Club Italiano

Fietskaart - Wegenkaart - landkaart 12 Campania e Basilicata, Campanië, Campanie | Touring Club Italiano de zwerver
Bestel het boek Fietskaart – Wegenkaart – landkaart 12 Campania e Basilicata, Campanië, Campanie | Touring Club Italiano online bij DeZwerver.nl voor slechts 11.50. Dit boek heeft ISBN Nummer 9788836577989. De bezorgkosten van dit Wegenkaart – landkaart over Italië zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Alle bladen zijn nog niet zo lang geleden vernieuwd. De weergave van het reliëf is erg mooi op deze wegenkaarten. Daarom zijn ze niet alleen geschikt als gedetailleerde autokaart, maar ook als fietskaart. Italie valt in 15 bladen. Touring Club Italiano landkaarten /TCI autokaarten Italië.

Ook onder de fietsers – bij gebrek aan echte fietskaarten – staat deze kaartenserie goed aangeschreven: als fietskaart dus prima te gebruiken.

De uitgebreide wegenkaarten van Touring Club Italiano zijn zeker een must voor de vakantieganger die Italië met de auto wil verkennen. De Touring Club kaarten zijn voor bijna elke regio verkrijgbaar. Verder wordt er aangegeven waar de mooie plekjes te vinden zijn. De groen onderstreepte plaatsen zijn interessant, plaatsen in een groen kader zijn erg interessant en wanneer er een groen vak om een plaatsnaam is gedrukt, is de plek bijzonder leuk om te bezoeken. Ook zijn de mooiste routes in groen gedrukt. De legenda is 1:200 000, waarmee deze kaarten vergeleken met de ANWB gedetailleerder zijn.

Fietskaart – Wegenkaart – landkaart 12 Campania e Basilicata, Campanië, Campanie | Touring Club Italiano kopen

Wat aanvullende informatie over Fietskaart – Wegenkaart – landkaart 12 Campania e Basilicata, Campanië, Campanie | Touring Club Italiano:
ISBN Nummer: 9788836577989
Categorie:Wegenkaart – landkaart
Uitgever: Touring Club Italiano
Continent: Europa
Land: Italië
Regio: Campanië – Apulië
Taal: Engels – Italiaans
Aantal pagina’s: None