Fietsknooppuntenkaart Fietsnetwerk Vlaams Brabant | Toerisme Vlaams-Brabant

Bestel het boek Fietsknooppuntenkaart Fietsnetwerk Vlaams Brabant | Toerisme Vlaams-Brabant online bij DeZwerver.nl voor slechts 7.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789490156527. De bezorgkosten van dit over België zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Het fietsnetwerk is in de Groene Gordel grondig gewijzigd en de bewegwijzering volledig vernieuwd. Het Hageland was eerder al aan de beurt. 
 
Een paar uur, een dagje tussendoor, een weekend of een hele vakantie lang. Met een fietsnetwerkkaart kan je heel eenvoudig Vlaams-Brabant op twee wielen beleven zo lang je maar wil. In totaal bedraagt het netwerk 2.150 km. Het omvat verschillende types van landschap en gaat op enkele plaatsen tot in het centrum van de steden. 
 
Hoe werkt deze fietsnetwerkkaart? Teken je route uit en noteer de nummers van de knooppunten waar je langs komt in de juiste volgorde. Daarna volg je met de fiets gewoon de route van nummer tot nummer, dus van knooppunt tot knooppunt, door de wegwijzers te volgen. Je kan eindeloos knooppunten combineren. Op de kaart staan de afstanden, hellingsgraad, bezienswaardigheden, fietscafés en fietslogies vermeld. 
 
Dit fietsnetwerk sluit ook aan op de RAVelroutes die heel Wallonië doorkruisen, op de fietskaarten van de aangrenzende provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Limburg en Waals-Brabant. Het netwerk sluit ook aan op de Groene Wandeling, een prachtig wandel- en fietstraject langs de mooiste parken en natuurzones van Brussel.

Fietsknooppuntenkaart Fietsnetwerk Vlaams Brabant | Toerisme Vlaams-Brabant kopen

Wat aanvullende informatie over Fietsknooppuntenkaart Fietsnetwerk Vlaams Brabant | Toerisme Vlaams-Brabant:
ISBN Nummer: 9789490156527
Categorie:
Uitgever: Toerisme Vlaams-Brabant
Continent: Europa
Land: België
Regio: ♦ Vlaams-Brabant (Provincie)
Taal:
Aantal pagina’s: None