Flamenco

Bestel het boek Flamenco online bij Managementboek.nl voor slechts €24.95. Dit boek uit de categorie heeft ISBN Nummer 9789089316929. De bezorgkosten zijn gratis bij bestellingen vanaf €20.

Er is weinig dat de zuiderse sfeer van Spanje zo kan oproepen als flamenco. Dit muziekgenre met bijhorende dans is een onlosmakelijk deel van de Spaanse cultuur en geldt dan ook als Spanjes belangrijkste culturele exportproduct. In de reisgids ‘Reizen in Andalusië op het ritme van flamenco’ neemt flamenco-expert Guido Declercq je mee doorheen de bakermat van deze traditionele ‘Arte’. De meest wervelende flamencofestivals, de charmantste peña, maar ook de mooiste bezienswaardigheden van de Andalusische steden en dorpen komen aan bod. Deze unieke gids zal niet alleen liefhebbers van flamenco aanspreken, maar ook toeristen die Andalusië op een andere, buitengewoon authentieke manier willen beleven.

Guido Declercq is de oprichter en bezieler van La Barraca vzw, die talentvolle flamencoartiesten een podium geeft in de Benelux. Andalusië is zijn tweede thuis. Met foto’s van Didier Verriest (Argus).

9789089316929 kopen

De trefwoorden voor dit boek zijn: reizen en . De bindwijze is paperback en de taal is Nederlands. De leverbaarheid is Direct leverbaar en de uitgever is Agora, Uitgeverscentrum. De verschijningsdatum van druk 0 is 04-05-2019. De auteur is Guido Declercq.