Het boek voor ontdekkingsreizigers in België – Kristien In-'t-Ven – Paperback (9789460582813)

Bestel het boek Het boek voor ontdekkingsreizigers in België – Kristien In-'t-Ven – Paperback (9789460582813) online bij Bookspot.nl voor slechts 25.00. Dit boek uit de categorie Boeken > Reizen & vrije tijd > Alle reizen & vrije tijd heeft ISBN Nummer 9789460582813. De bezorgkosten zijn 0.00. Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis.


Na het succes van hun boek 'België voor kinderen en hun baasjes' komen de enige echte Dingenzoekers met een nieuwe bijbel voor al wie houdt van ontdekkingen in eigen land: Het boek voor ontdekkingsreizigers in België. Hun selectiecriteria zijn dezelfde, maar dit keer presenteren ze al die bijzondere plekken in een 50-tal al even bijzondere lijstjes zoals: de 4 gezelligste kampeerplekken in Vlaamse tuinen 2 adembenemend mooie startplaatsen voor een kanotocht de 6 leukste plekken om je oma mee naartoe te nemen de 6 leukste plekken om je opa mee naartoe te nemen de 2 zotste nachten om nooit te vergeten de 3 coolste plekken voor een weekend in het wild de 5 mooiste plekken voor architectuurfans in Brussel de 3 gezelligste XL vakantiehuizen in Wallonië De nadruk ligt op plekjes in de natuur en op het platteland, al worden ook de leukste steden niet vergeten. De meeste adressen zijn super voor families met kinderen, maar ook zonder een meute absoluut de moeite waard. Alle geselecteerde plekken werden persoonlijk bezocht door de makers Kristien In-’t-Ven en Greetje Van Buggenhout. Kristien schreef de teksten, Greetje zorgde voor de beelden. Kristien In-’t-Ven is schrijver van kinder- en reisboeken zoals 'De Zeepridder', 'Luister nooit naar je moeder en andere wijze raad van belangrijke vrouwen' en '360° Parijs'. Greetje Van Buggenhout werkt als fotograaf voor een hele resem magazines. Ze maakt ook eigen beeldend werk, dat altijd draait rond mensen en hun verhalen. Samen zijn ze de Dingenzoekers en maken ze reportages voor hun gelijknamige website, Instagram- en Facebookpagina.

Bookspot.nl is een online boekhandel met een enorm groot assortiment boeken. Deze webshop is beoordeeld met een 8.9. Wat meer info over Het boek voor ontdekkingsreizigers in België – Kristien In-'t-Ven – Paperback (9789460582813):
Categorie: Boeken > Reizen & vrije tijd > Alle reizen & vrije tijd
ISBN: 9789460582813
Extra info: Paperback
Taal: Nederlands
Schrijver:
Jaar van publicatie: 20
Datum: 2021