I Never Believed in Love at First Sight until I Saw Ibiza

Bestel het boek I Never Believed in Love at First Sight until I Saw Ibiza online bij Managementboek.nl voor slechts €18.5. Dit boek uit de categorie heeft ISBN Nummer 9789089318459. De bezorgkosten zijn gratis bij bestellingen vanaf €20.

Dat lifestyle-journaliste Anne Poelmans verliefd is op Ibiza, weten we al een tijdje. In 2015 kwam haar reisgids uit en ook deze zomer zal ze je op haar favoriete eiland rondgidsen met deze vernieuwde editie. Al van jongsaf aan reist ze meerdere malen per jaar af naar het paradijseiland, om er te genieten van de zon, het strand, maar vooral van de unieke sfeer die er heerst. Daarnaast, op een kleine 7 kilometer van Ibiza, bevindt zich het formidabele eilandje Formentera. Minder bekend, maar misschien wel nog meer de moeite waard van een bezoek. Ze neemt je graag mee op haar ontdekkingstocht. ‘I never believed in love at fi rst sight until I saw Ibiza’ is een handige en unieke reisgids die je volledig onderdompelt in de prachtige natuur, de mooiste stranden en de tofste hotspots van Ibiza en Formentera. Deze vernieuwde editie laat je de verborgen parels ontdekken!

9789089318459 kopen

De trefwoorden voor dit boek zijn: reizen en . De bindwijze is paperback en de taal is Nederlands. De leverbaarheid is Direct leverbaar en de uitgever is Agora, Uitgeverscentrum. De verschijningsdatum van druk 0 is 03-04-2019. De auteur is Anne Poelmans.