Iran – Godfried van Loo, Marlou Jacobs – Paperback (9789082974508)

Bestel het boek Iran – Godfried van Loo, Marlou Jacobs – Paperback (9789082974508) online bij Bookspot.nl voor slechts 15.00. Dit boek uit de categorie Boeken > Reizen & vrije tijd > Alle reizen & vrije tijd heeft ISBN Nummer 9789082974508. De bezorgkosten zijn 2.95. 2 – 3 Werkdagen.


Het Iran reismagazine is speciaal gemaakt voor de geïnteresseerde Iran reiziger. De reiziger die meer wil weten over cultuur, geschiedenis en mensen en voor wie de reis al ver vóór vertrek begint met inhoudelijke voorbereidingen. Een luxe uitgave van het Nederlandse reisplatform REiSREPORT dat zowel los als in combinatie met de REiSREPORT app en video documentaires op reisreport.nl, een praktische en inhoudelijke voorbereiding op je reis biedt. Een reis naar Iran is niet te vergelijken met een reis naar welke andere bestemming dan ook. Iran wordt door westerse media geregeld negatief in het nieuws gebracht, maar wie door de headlines heen kan kijken, ontdekt het ware Iran. Een land met een ongekend rijk verleden, schitterende architectuur, uiterst veelzijdige natuur en een volk zo oprecht en hartelijk dat je het nauwelijks gelooft. Het Iran reismagazine bladert als een magazine maar is net zo goed te ervaren als een geschiedenisboek, een Iran reisgids, reisverhalenbundel, fotoboek… Een uitgave die je op weg helpt om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je onvergetelijke reis naar Iran. Bovendien stopt het niet bij de laatste bladzijde. Met de gratis app voor mobiel of tablet, vind je tal van bijzondere extra's. Zoals tientallen informatieve Nederlandstalige video's en documentaires, tot zelfs 360 graden video tours voor VR brillen. Een onmisbaar magazine om inhoudelijk in de stemming te komen voor je reis naar Iran, of natuurlijk om cadeau te geven. – Een introductie video van het magazine is tevens te vinden op reisreport.nl

Bookspot.nl is een online boekhandel met een enorm groot assortiment boeken. Deze webshop is beoordeeld met een 8.9. Wat meer info over Iran – Godfried van Loo, Marlou Jacobs – Paperback (9789082974508):
Categorie: Boeken > Reizen & vrije tijd > Alle reizen & vrije tijd
ISBN: 9789082974508
Extra info: Paperback
Taal: Nederlands
Schrijver:
Jaar van publicatie: 20
Datum: 2018