Jo Knubben Wandelend genieten van Valkenburg aan de Geul

9789078407133 Jo Knubben Wandelend genieten van Valkenburg aan de Geul
Bestel het boek Jo Knubben Wandelend genieten van Valkenburg aan de Geul online bij Internet-Bookshop voor slechts €12.50. Dit boek uit de categorie Wandelgidsen heeft ISBN Nummer 9789078407133.Wandelend genieten van Valkenburg aan de Geul
14 rondwandelingen in en rond Valkenburg aan de Geul
Valkenburg in Zuid-Limburg is van ouds een trekpleister voor toeristen. De plaats staat bekend om zijn mooie natuur, in een heuvelgebied dat uitzonderlijk is voor Nederland. Het is niet voor niets de plaats met het oudste VVV-kantoor van ons land.
Wandelen is in tegenwoordig en Valkenburg heeft bijzonder veel en gevarieerde wandelpaden. Een nieuwe gids met speciale plekken is dan ook op zijn plaats.
Schrijver Jo Knubben, geboren en getogen Valkenburger en een zeer ervaren wandelgids, neemt u mee naar de mooiste plekjes van dit toeristenplaatsje bij uitstek.
Aan de hand van dit boekje maakt u kennis met de mooiste vergezichten, de meest interessante weidepaden en veldwegen en de vele gehuchten in dit prachtige gebied.
Bijna elke wandeling biedt u een gastvrije halteplaats aan, een gezellig cafeetje of een restaurant.
De wandelingen in deze gids zijn zeer divers en variëren ook in

Internet-Bookshop.nl is een online boekhandel met een enorm groot assortiment boeken. Wat meer info over Jo Knubben Wandelend genieten van Valkenburg aan de Geul:
Categorie:Boeken – Wandelgidsen – Reizen en vakantie
ISBN: 9789078407133
Levertijd: 1 werkdag
Bezorgkosten: