Kameraad Cuba – Harjan Bos – Paperback (9789077668412)

Bestel het boek Kameraad Cuba – Harjan Bos – Paperback (9789077668412) online bij Bookspot.nl voor slechts 17.00. Dit boek uit de categorie Boeken > Reizen & vrije tijd > Alle reizen & vrije tijd heeft ISBN Nummer 9789077668412. De bezorgkosten zijn 2.95. 1 – 2 Weken.


Cuba: land van muziek, cocktails, sigaren, prachtige koloniale steden, schitterende stranden, mooie natuurgebieden en een uiterst vriendelijke bevolking. Een land dat al bijna een halve eeuw een geheel eigen koers vaart en zich dapper verzet tegen inmenging door de boze bovenbuurman: de Verenigde Staten. Maar tegelijkertijd een land waar de binnenlandse repressie groot is en waar de bevolking verlangt naar meer vrijheid. In 'Kameraad Cuba' komen al deze zaken aan de orde. Het boek is een mix van feit en fictie: de lezer krijgt aan de hand van een zestal reisverhalen degelijke informatie over Cuba voorgeschoteld. Deze verhalen spelen zich af op locaties verspreid over het hele eiland. Daarnaast gaat 'Kameraad Cuba' terug in de tijd: in een van de verhalen wordt op een speelse manier een overzicht gegeven van de roerige historie van Cuba. De stijl van de auteur is helder en direct. De toon is luchtig en nooit zwaar op de hand, humor is altijd aanwezig. 'Kameraad Cuba? is daarmee een boek dat iedereen met plezier zal lezen. Het mag dan ook in de koffer van geen enkele Cubaganger ontbreken. Lees het in het vliegtuig of in een ligstoel aan het strand. Of lees het thuis bij de open haard, maar lees het. Het zal een aangename vriend blijken te zijn voor iedereen die meer wil weten over dit bijzondere land. Harjan Bos is reisleider en schrijver. Hij werkte geruime tijd als reisleider in Cuba. Hij publiceerde reeds eerder een serie reisverhalen over Cuba: Standplaats Havana (2001, uitgeverij Elmar). REIZEN ('Het grootste reisblad van Nederland') schreef daarover: 'Gevarieerde impressies en reisverhalen over Cuba. Een aanrader!'

Bookspot.nl is een online boekhandel met een enorm groot assortiment boeken. Deze webshop is beoordeeld met een 8.9. Wat meer info over Kameraad Cuba – Harjan Bos – Paperback (9789077668412):
Categorie: Boeken > Reizen & vrije tijd > Alle reizen & vrije tijd
ISBN: 9789077668412
Extra info: Paperback
Taal: Nederlands
Schrijver:
Jaar van publicatie: 20
Datum: