Kinderreisgids Kidskompas Parijs | Cheeky Monkey

Kinderreisgids Kidskompas Parijs | Cheeky Monkey de zwerver
Bestel het boek Kinderreisgids Kidskompas Parijs | Cheeky Monkey online bij DeZwerver.nl voor slechts 13.45. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789081985239. De bezorgkosten van dit Reisgids voor kinderen over Frankrijk zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Auteurs Dagmar Jeurissen en Janneke van Amsterdam verzamelden weer de leukste Parijse bezienswaardigheden, activiteiten, winkeltjes en restaurants voor kids. Verder staat de gids boordevol leuke weetjes en achtergrondverhalen. In het speciale oudergedeelte staan o.a. tips voor accomodatie en vervoer.

KidsKompas is een reeks kinderreisgidsen, bedoeld voor kinderen van 6-12 jaar en hun ouders

Kidskompas Parijs is een kinderreisgids voor kinderen van 6-12 jaar én hun ouders. In de gids staan de leukste bezienswaardigheden, musea, activiteiten, winkels en restaurants voor en met kids. Daarnaast vinden ouders in de gids een hoop praktische informatie voor een stedentrip Parijs met kinderen. Ook staat de gids boordevol weetjes en achtergrondverhalen die de stad voor kinderen extra tot leven brengen. Kortom, Kidskompas Parijs is een uitgebreide reisgids voor (groot)ouders die met kinderen op stedentrip gaan naar de Franse hoofdstad. Deze uitgave van Kidskompas Parijs is een volledig herziene versie van de Kidskompas Parijs die eerder verscheen en is nu uitgebreid met handige plattegronden.

Kinderreisgids Kidskompas Parijs | Cheeky Monkey kopen

Wat aanvullende informatie over Kinderreisgids Kidskompas Parijs | Cheeky Monkey:
ISBN Nummer: 9789081985239
Categorie:Reisgids voor kinderen
Uitgever: Cheeky Monkey
Continent: Europa
Land: Frankrijk
Regio:
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 160