Kinderreisgids Lucas & Lola op reis door Frankrijk | Elmar

Kinderreisgids Lucas & Lola op reis door Frankrijk | Elmar de zwerver
Bestel het boek Kinderreisgids Lucas & Lola op reis door Frankrijk | Elmar online bij DeZwerver.nl voor slechts 14.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789038921648. De bezorgkosten van dit Reisgids over Frankrijk zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


 

Eindelijk een reisgids voor kinderen: ga samen met Lucas en Lola op ontdekkingsreis door Frankrijk.
 
Kom alles te weten over het land, de Fransen, en hun geschiedenis.
En natuurlijk laten deze broer en zus je ook alle leuke dingen zien die je overal kunt doen!
 
Dit vakantieboek voor Frankrijk staat boordevol leuke weetjes, spelletjes voor onderweg, en spannende bestemmingen voor kinderen van acht tot twaalf jaar.
 
In ‘Lucas & Lola op reis door Frankrijk’ kom je van alles te weten over het land. Waarom bijvoorbeeld Parijs de stad van de liefde wordt genoemd, hoe een Franse schooldag eruit ziet en wat de eetgewoontes zijn. Ook kan je  per regio opzoeken waar de beste zwembaden, pretparken en dierentuinen zijn.
 
Naast alle informatie over Frankrijk staan er spelletjes in voor onderweg, zodat je je niet hoeft te vervelen. De reisgids heeft ook een dagboek, een vriendenboek en er is ruimte om foto’s in te plakken. Na de vakantie kun je verhalen en foto’s teruglezen en kijken, zodat je herinnering aan je vakantie altijd blijft.
 
In de reisgids is ook een talencursus opgenomen waarmee je simpel leert hoe je in een winkel of restaurant iets moet bestellen. En hoe je met je vakantievriendjes kunt praten.
 
Met Lucas en Lola wordt vakantie pas echt een feest!
 
Leeftijdsinschatting: 8 – 12 jaar

Kinderreisgids Lucas & Lola op reis door Frankrijk | Elmar kopen

Wat aanvullende informatie over Kinderreisgids Lucas & Lola op reis door Frankrijk | Elmar:
ISBN Nummer: 9789038921648
Categorie:Reisgids
Uitgever: Elmar
Continent: Europa
Land: Frankrijk
Regio:
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 80