Michèl Admiraal Langs de wegen naar de hel

Bestel het boek Michèl Admiraal Langs de wegen naar de hel online bij Internet-Bookshop voor slechts €22.95. Dit boek uit de categorie Reisgidsen heeft ISBN Nummer 9789493133006. De bezorgkosten zijn 0.00.Langs de wegen naar de hel
Verslag van het bezoek aan acht concentratiekampen in Europa
Dit boek beschrijft een rondreis langs acht concentratiekampen in Duitsland, Oostenrijk, Polen, Tsjechi en Frankrijk. Het is het reisverhaal van twee generaties die elk op hun eigen manier kijken naar de verschrikkingen van het naziregime tijdens de Tweede Wereldoorlog, vader en zoon. De vader geboren in de jaren 20 van de vorige eeuw, de zoon een late babyboomer. Auschwitz staat onmiskenbaar symbool voor de Holocaust, maar er liepen meer wegen naar de hel.
Naast een reisverhaal is dit boek een praktische gids voor iedereen die meer wil weten over de concentratiekampen en die overweegt om er zelf een te bezoeken. Wat heeft zich daar destijds afgespeeld, wie waren de slachtoffers en de daders en wat valt er nu nog van te zien en te ervaren? Fotos en kaarten maken de reis compleet.
De opbrengst uit de verkoop van dit boek is bestemd voor het Holocaust Namenmonument Nederland.
Auteur: Michèl

Internet-Bookshop.nl is een online boekhandel met een enorm groot assortiment boeken. Wat meer info over Michèl Admiraal Langs de wegen naar de hel:
Categorie: Boeken – Reizen en vakantie – Reisgidsen
ISBN: 9789493133006
Levertijd: 1 werkdag
SKU: 9789493133006