Natuurgids – Fietsgids – Wandelgids Wadden | Crossbill Guides

Natuurgids - Fietsgids - Wandelgids Wadden | Crossbill Guides de zwerver
Bestel het boek Natuurgids – Fietsgids – Wandelgids Wadden | Crossbill Guides online bij DeZwerver.nl voor slechts 25.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789491648151. De bezorgkosten van dit over Nederland zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Wat zijn de beste plekken voor vogels, flora, vlinders of libellen in het Waddengebied? Waar liggen de mooiste kwelders? Hoe vind je zeehonden, wilde orchideeën of rugstreeppadden? Wat maakt de duinen op de Waddeneilanden zo bijzonder? Kun je beter kiezen voor een wadexcursie of toch een heuse wadlooptocht?
 
Deze en nog veel meer natuurvragen worden beantwoord in de nieuwe Crossbill Guide Wadden. De gids beschrijft de 28 mooiste natuurroutes. Je bezoekt de meest bijzondere natuurgebieden, ontdekt alle soorten landschappen, krijgt tips om bijzondere planten en dieren te vinden en wordt gewezen op landschappelijke, historische en ecologische monumenten. Uitgebreide achtergrondinformatie over landschap, flora en fauna en uiteenlopende tips om de Waddennatuur te ontdekken maken deze gids compleet.  Het is de gids die je zowel pakt voor in het veld als voor bij de open haard.
 
Bij de gids hoort een gratis route-app, te downloaden via de appstore en playstore.

Natuurgids – Fietsgids – Wandelgids Wadden | Crossbill Guides kopen

Wat aanvullende informatie over Natuurgids – Fietsgids – Wandelgids Wadden | Crossbill Guides:
ISBN Nummer: 9789491648151
Categorie:
Uitgever: Crossbill Guides
Continent: Europa
Land: Nederland
Regio: Waddeneilanden
Taal:
Aantal pagina’s: 368