Natuurgids Minigids Strand en zee | KNNV

Natuurgids Minigids Strand en zee | KNNV de zwerver
Bestel het boek Natuurgids Minigids Strand en zee | KNNV online bij DeZwerver.nl voor slechts 6.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789050117340. De bezorgkosten van dit over Nederland zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Vind je het ook heerlijk om uit te waaien op het strand, of langs de vloedlijn lopen? Lekker in het zonnetje. Niets is dan leuker om te zoeken naar schelpen, krabben of kwallen. Ga met deze natuurwijzer op pad en laat je verrassen wat je allemaal tegen kunt komen.
 
Onze kust van Internationaal belang Tijdens de voor- en najaarstrek houden miljoenen steltlopers, eenden, sterns en andere kustvogels een tussenstop langs onze kust. Vooral de Westerschelde en de Waddenzee zijn van Internationaal belang. Zonder deze gebieden zouden vele vogels niet hun eindbestemming bereiken. Langs onze kust is veel voedsel te vinden voor vogels zoals schelpdieren, krabben, kwallen en zeepieren. Veel van deze dieren staan afgebeeld op deze natuurwijzer. Veel kijkplezier!

Natuurgids Minigids Strand en zee | KNNV kopen

Wat aanvullende informatie over Natuurgids Minigids Strand en zee | KNNV:
ISBN Nummer: 9789050117340
Categorie:
Uitgever: KNNV
Continent: Europa
Land: Nederland
Regio:
Taal:
Aantal pagina’s: None