Natuurgids – Reisgids Cevennes en Grands Causses | Crossbill Guides

Natuurgids - Reisgids Cevennes en Grands Causses | Crossbill Guides de zwerver
Bestel het boek Natuurgids – Reisgids Cevennes en Grands Causses | Crossbill Guides online bij DeZwerver.nl voor slechts 28.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789491648052. De bezorgkosten van dit Natuurgids over Frankrijk zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Zeer gedegen natuurgids van het betreffende gebied. Unieke gids met streekinformatie, plekken waar je echt  moet zijn, routes en veel achtergrondinformatie over het landschap, de ecologie, ontstaansgeschiedenis en de flora en fauna. De routes en plekken die beschreven worden in de gids zijn zo gekozen dat je een heel compleet beeld krijgt van het gebied: landschappelijk, flora en fauna … alle toppers van de streek zijn goed te vinden. Echt een aanrader voor elke natuurliefhebbers die zich wat meer in het gebied wil verdiepen.
 
Dé vakantiegids om één van de belangrijkste natuurgebieden van Zuid-Frankrijk te ontdekken: het Cévennes Nationale Park in de Provence. Tegen een adembenemende achtergrond van steile kloven, uitgestrekte bossen en open, steppeachtige hoogvlaktes, kan iedere natuurliefhebber de uitzonderlijk rijke flora en fauna ontdekken.
 
Honderden kilometers wandelpaden maken het mogelijk om het unieke landschap en haar enorme rijkdom aan orchideeën en andere wilde bloemen, bijzondere vogelsoorten en vlinders te ontdekken. De traditionele, middeleeuwse bergdorpjes bieden een ontspannen startpunt voor ontdekkingstochten en spectaculaire wandelingen.
 
de enige reisgids die flora en fauna, en vogels beschrijft
19 natuurroutes, vogelkijk- en observatietips

achtergrondinformatie over landschap en ecologie

Natuurgids – Reisgids Cevennes en Grands Causses | Crossbill Guides kopen

Wat aanvullende informatie over Natuurgids – Reisgids Cevennes en Grands Causses | Crossbill Guides:
ISBN Nummer: 9789491648052
Categorie:Natuurgids
Uitgever: Crossbill Guides
Continent: Europa
Land: Frankrijk
Regio: Cevennen
Taal: Engels
Aantal pagina’s: 254