Natuurgids – Reisgids Crossbill Guides Madeira | KNNV

Natuurgids - Reisgids Crossbill Guides Madeira | KNNV de zwerver
Bestel het boek Natuurgids – Reisgids Crossbill Guides Madeira | KNNV online bij DeZwerver.nl voor slechts 28.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789491648175. De bezorgkosten van dit over Portugal zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Zeer gedegen natuurgids van het betreffende gebied. Unieke gids met streekinformatie, plekken waar je echt  moet zijn, routes en veel achtergrondinformatie over het landschap, de ecologie, ontstaansgeschiedenis en de flora en fauna. De routes en plekken die beschreven worden in de gids zijn zo gekozen dat je een heel compleet beeld krijgt van het gebied: landschappelijk, flora en fauna … alle toppers van de streek zijn goed te vinden. Echt een aanrader voor elke natuurliefhebbers die zich wat meer in het gebied wil verdiepen.
 
Madeira is Portugals smaragdeiland – wild en weelderig groen. Het ligt zo’n 850 km ten zuidwesten van de Portugese kust in de Atlantische Oceaan. Madeira vormt samen met het veel kleinere en drogere eiland Porto Santo en de scherpe bergrug van de Desertas een kleine archipel. Het is een prachtige bestemming voor natuurliefhebbers en wandelaars. 
 
In de mistige laurierbossen en op de zonnige bergtoppen leeft een bijzondere flora en fauna. Walvissen, dolfijnen, zeeschildpadden en een groot aantal bijzondere zeevogels schuimen de kustwateren af.
 
  • 15 routes en een flink aantal extra spots waar je natuur, flora en fauna kunt ontdekken
  • uitgebreide beschrijvingen van landschap, geologie, geschiedenis, flora en fauna, en tips om zelf dieren en planten te vinden
  • beschrijvingen van zee-excursies naar de Desertas en de afgelegen Selvageneilanden
Deze Crossbill Guide Madeira is de ideale natuurreisgids voor wandelaars, vogelaars, plantenliefhebbers en walvisspotters. Engelstalige uitgave.
 
Dirk Hilbers is bioloog en initiatiefnemer van de Crossbill Guides Foundation. Hij reisde heel Europa door voor zijn gidsen; dit is zijn 25ste titel.
 
Kees Woutersen is natuur- en reisexpert met jarenlange ervaring als reisleider en vogelgids. Hij schreef verscheidene boeken over vogels en natuur, inclusief vijf eerdere Crossbill Guides.

 

Natuurgids – Reisgids Crossbill Guides Madeira | KNNV kopen

Wat aanvullende informatie over Natuurgids – Reisgids Crossbill Guides Madeira | KNNV:
ISBN Nummer: 9789491648175
Categorie:
Uitgever: KNNV
Continent: Europa
Land: Portugal
Regio: Madeira
Taal:
Aantal pagina’s: 224