Natuurgids – Reisgids Iceland – IJsland | Crossbill Guides

Natuurgids - Reisgids Iceland - IJsland | Crossbill Guides de zwerver
Bestel het boek Natuurgids – Reisgids Iceland – IJsland | Crossbill Guides online bij DeZwerver.nl voor slechts 29.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789491648038. De bezorgkosten van dit Natuurgids over IJsland zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Zeer gedegen natuurgids van het betreffende gebied. Unieke gids met streekinformatie, plekken waar je echt  moet zijn, routes en veel achtergrondinformatie over het landschap, de ecologie, ontstaansgeschiedenis en de flora en fauna. De routes en plekken die beschreven worden in de gids zijn zo gekozen dat je een heel compleet beeld krijgt van het gebied: landschappelijk, flora en fauna … alle toppers van de streek zijn goed te vinden. Echt een aanrader voor elke natuurliefhebbers die zich wat meer in het gebied wil verdiepen.
 
IJsland is beroemd om zijn indrukwekkende landschappen, unieke geologie en rijk vogelleven. Er zijn weinig plekken ter wereld waar het vulkanisme zo’n veelvoud landschappen heeft voortgebracht, en waar zulke enorme aantallen vogels gemakkelijk te zien en te fotograferen zijn
 
Deze nieuwe Crossbill Guide beschrijft de IJslandse natuur in al zijn facetten. Biedt belangrijke achtergrondinformatie, 16 toproutes en talrijke tips die interessant zijn voor geologie, vogels, zeezoogdieren, flora en landschapshistorie. Engelstalige uitgave. 
 
Uit de pers
‘These guides are the most practical aides to enjoying wildlife in some of the most amazing places in Europe’ – Derek Moore in British Birds

Natuurgids – Reisgids Iceland – IJsland | Crossbill Guides kopen

Wat aanvullende informatie over Natuurgids – Reisgids Iceland – IJsland | Crossbill Guides:
ISBN Nummer: 9789491648038
Categorie:Natuurgids
Uitgever: Crossbill Guides
Continent: Europa
Land: IJsland
Regio:
Taal: Engels
Aantal pagina’s: 224