Natuurgids – Reisgids Kempen en Maasland | Crossbill Guides

Natuurgids - Reisgids Kempen en Maasland | Crossbill Guides de zwerver
Bestel het boek Natuurgids – Reisgids Kempen en Maasland | Crossbill Guides online bij DeZwerver.nl voor slechts 14.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789050114028. De bezorgkosten van dit Reisgids over België zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Zeer gedegen natuurgids van het betreffende gebied. Unieke gids met streekinformatie, plekken waar je echt  moet zijn, routes en veel achtergrondinformatie over het landschap, de ecologie, ontstaansgeschiedenis en de flora en fauna. De routes en plekken die beschreven worden in de gids zijn zo gekozen dat je een heel compleet beeld krijgt van het gebied: landschappelijk, flora en fauna … alle toppers van de streek zijn goed te vinden. Echt een aanrader voor elke natuurliefhebbers die zich wat meer in het gebied wil verdiepen.

Deze gids is de eerste in een serie, speciaal over natuurgebieden in de Lage Landen en behandelt flora en fauna, landschap en geologie van het betreffende gebied. Het beschrijft routes waarlangs de bezoeker deze rijkdom zelf kan ontdekken, en geeft praktische tips voor waarneming. Kempen en Maasland legt de nadruk op kaarten en illustraties. Nederlandstalige uitgave.
 
mooie natuurroutes
nuttige observatietips
flora en fauna, landschap en geologie

Natuurgids – Reisgids Kempen en Maasland | Crossbill Guides kopen

Wat aanvullende informatie over Natuurgids – Reisgids Kempen en Maasland | Crossbill Guides:
ISBN Nummer: 9789050114028
Categorie:Reisgids
Uitgever: Crossbill Guides
Continent: Europa
Land: België
Regio: ♦ Belgisch Limburg (Provincie)
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 128