Natuurgids – Reisgids Loire Vallei, Brenne en Sologne | Crossbill Guides

Natuurgids - Reisgids Loire Vallei, Brenne en Sologne | Crossbill Guides de zwerver
Bestel het boek Natuurgids – Reisgids Loire Vallei, Brenne en Sologne | Crossbill Guides online bij DeZwerver.nl voor slechts 26.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789050113540. De bezorgkosten van dit Natuurgids over Frankrijk zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Zeer gedegen natuurgids van het betreffende gebied. Unieke gids met streekinformatie, plekken waar je echt  moet zijn, routes en veel achtergrondinformatie over het landschap, de ecologie, ontstaansgeschiedenis en de flora en fauna. De routes en plekken die beschreven worden in de gids zijn zo gekozen dat je een heel compleet beeld krijgt van het gebied: landschappelijk, flora en fauna … alle toppers van de streek zijn goed te vinden. Echt een aanrader voor elke natuurliefhebbers die zich wat meer in het gebied wil verdiepen.

De Loirevallei, op slechts zes uur rijden van Nederland, is een paradijs voor avontuurlijke wandelaars. Het gebied staat bekend om zijn wijnen en kastelen, maar minstens zo bijzonder is het voor natuurliefhebbers. De majestueuze rivier met zijn afwisselende oevers, talloze meren met een rijk vogelleven, bloemrijke hooilanden, uitgestrekte bossen en droge heide: de Loirevallei biedt voor elk wat wils. De natuurgids Loire Valley maakt deze rijkdom toegankelijk voor de avontuurlijke natuurliefhebber. Het is een Engelstalige gids in de geliefde serie Crossbill Guides. Deze gidsen beschrijven de meest bijzondere natuurgebieden van Europa. Ze combineren natuur- en landschapsinformatie met actuele en praktische toeristische informatie en observatietips.

De Loire-gids beschrijft voor een breed publiek wat dit gebied nu zo bijzonder maakt. De visarenden van het Forêt d’Orléans, de moerasschildpadden van La Brenne en de orchideeën van Sologne. De gevarieerde geologie, die zich vertaalt in een landschap dat nergens verveelt. Maar natuurlijk ook de rijke cultuurhistorie, die het gebied een sprookjesachtige charme geeft. Het boek biedt een smakelijke mix van inspirerende teksten en oogstrelende foto’s, gecombineerd met kaartjes en tekstboxen met interessante highlights. Het bestaat uit drie delen: landschap, flora en fauna, en praktische toeristische informatie. Aan de hand van 19 concrete tochten neemt de auteurs de lezer mee naar de meest bijzondere gebieden: te voet, per fiets of met de auto. Zij geven daarbij talloze observatietips. Zo blijft het niet alleen bij lezen, maar kan de gebruiker het gebied en al zijn bijzonderheden ook zelf beleven. (Engelstalig)

Natuurgids – Reisgids Loire Vallei, Brenne en Sologne | Crossbill Guides kopen

Wat aanvullende informatie over Natuurgids – Reisgids Loire Vallei, Brenne en Sologne | Crossbill Guides:
ISBN Nummer: 9789050113540
Categorie:Natuurgids
Uitgever: Crossbill Guides
Continent: Europa
Land: Frankrijk
Regio: Loire – Centre
Taal: Engels
Aantal pagina’s: 208