Natuurgids – Reisgids Oostelijke Rhodopen – Eastern Rhodopes | Crossbill Guides

Natuurgids - Reisgids Oostelijke Rhodopen - Eastern Rhodopes | Crossbill Guides de zwerver
Bestel het boek Natuurgids – Reisgids Oostelijke Rhodopen – Eastern Rhodopes | Crossbill Guides online bij DeZwerver.nl voor slechts 29.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789491648014. De bezorgkosten van dit Natuurgids over Griekenland zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Zeer gedegen natuurgids van het betreffende gebied. Unieke gids met streekinformatie, plekken waar je echt  moet zijn, routes en veel achtergrondinformatie over het landschap, de ecologie, ontstaansgeschiedenis en de flora en fauna. De routes en plekken die beschreven worden in de gids zijn zo gekozen dat je een heel compleet beeld krijgt van het gebied: landschappelijk, flora en fauna … alle toppers van de streek zijn goed te vinden. Echt een aanrader voor elke natuurliefhebbers die zich wat meer in het gebied wil verdiepen.

 
Op de grens van Bulgarije en Griekenland ligt een ruig berggebied met een bijzonder rijke flora en fauna: van orchideeën tot wolven en pelikanen, en van gieren tot schildpadden en vlinders. Een prachtige gids voor iedereen die dit gebied wil ontdekken. 
 
Deze uitgave beschrijft het oostelijke gedeelte van de Rhodopen in Bulgarije en het aangrenzende nationale park Dadia en de delta’s van de rivieren Evros en Nestos in Griekenland.
 
-de enige reisgids die flora & fauna beschrijft
-wandelroutes, waarnemings- en observatietips
-achtergrondinformatie over landschap, ecologie en cultuurhistorie
 
Deze reisgids is ideaal voor een unieke natuurvakantie in Bulgarije en Griekenland en maakt deel uit van de reeks Crossbill Guides
 
– Engelstalige uitgave –
 
The Eastern Rhodopes are a region in southeastern Bulgaria where a huge historical, cultural and natural heritage has been preserved and awaits to be discovered by curious travellers. The guidebook includes all significant tourist attractions in the Eastern Rhodopes and gives ideas and describes routes for active holidays.

Natuurgids – Reisgids Oostelijke Rhodopen – Eastern Rhodopes | Crossbill Guides kopen

Wat aanvullende informatie over Natuurgids – Reisgids Oostelijke Rhodopen – Eastern Rhodopes | Crossbill Guides:
ISBN Nummer: 9789491648014
Categorie:Natuurgids
Uitgever: Crossbill Guides
Continent: Europa
Land: Griekenland
Regio: Vasteland Griekenland
Taal: Engels
Aantal pagina’s: 224