Natuurgids – Reisgids Provence and Camargue | Crossbill Guides

Natuurgids - Reisgids Provence and Camargue | Crossbill Guides de zwerver
Bestel het boek Natuurgids – Reisgids Provence and Camargue | Crossbill Guides online bij DeZwerver.nl voor slechts 29.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789491648168. De bezorgkosten van dit over Frankrijk zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Zeer gedegen natuurgids van het betreffende gebied. Unieke gids met streekinformatie, plekken waar je echt  moet zijn, routes en veel achtergrondinformatie over het landschap, de ecologie, ontstaansgeschiedenis en de flora en fauna. De routes en plekken die beschreven worden in de gids zijn zo gekozen dat je een heel compleet beeld krijgt van het gebied: landschappelijk, flora en fauna … alle toppers van de streek zijn goed te vinden. Echt een aanrader voor elke natuurliefhebbers die zich wat meer in het gebied wil verdiepen.

De natuur van de Provence is de rijkste van heel Frankrijk. Zowel qua flora en fauna als qua landschap en cultuur is deze regio overal verrassend divers. Hier liggen de vogelrijke moerassen van de Camargue pal naast het droge, woestijnachtige vlakte van La Crau. Elders vind je warme, stenige struikhellingen die overgaan in de kristalblauwe zee bij de Côte d’Azur. Verder het binnenland in vind je sprookjesachtige bergbeukenbossen en bloem- en vlinderrijke bergplateaus. – 25 routes en 20 extra spots waar je natuur, flora en fauna kunt ontdekken – uitgebreide beschrijvingen van landschap, geologie, geschiedenis, flora en fauna, en tips om zelf dieren en planten te vinden – inclusief Camargue, La Crau, Les Alpilles, Île Port Cros, Côte d’Azur, Massif des Maures, Grand Canyon du Verdon, Vaucluse en Mont Ventoux De Crossbill Guide Provence en Camargue helpt je deze rijkdom zelf te ontdekken. Engelstalige uitgave.

Natuurgids – Reisgids Provence and Camargue | Crossbill Guides kopen

Wat aanvullende informatie over Natuurgids – Reisgids Provence and Camargue | Crossbill Guides:
ISBN Nummer: 9789491648168
Categorie:
Uitgever: Crossbill Guides
Continent: Europa
Land: Frankrijk
Regio: Provence
Taal:
Aantal pagina’s: 256