Natuurgids – Reisgids Southern Portugal | Crossbill Guides

Natuurgids - Reisgids Southern Portugal | Crossbill Guides de zwerver
Bestel het boek Natuurgids – Reisgids Southern Portugal | Crossbill Guides online bij DeZwerver.nl voor slechts 29.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789491648144. De bezorgkosten van dit over Portugal zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Zeer gedegen natuurgids van het betreffende gebied. Unieke gids met streekinformatie, plekken waar je echt  moet zijn, routes en veel achtergrondinformatie over het landschap, de ecologie, ontstaansgeschiedenis en de flora en fauna. De routes en plekken die beschreven worden in de gids zijn zo gekozen dat je een heel compleet beeld krijgt van het gebied: landschappelijk, flora en fauna … alle toppers van de streek zijn goed te vinden. Echt een aanrader voor elke natuurliefhebbers die zich wat meer in het gebied wil verdiepen.

Zuid-Portugal is een schitterende natuurreisbestemming in ieder jaargetijde voor iedere vogelaar en plantenliefhebber. De streek van de Algarve en zijn noordelijke buurman Alentejo biedt een gevarieerd landschap van kliffen en duinen aan de kust, tot aan steppen en steen- en kurkeikbossen in het binnenland.
 
Het boek beslaat het gehele gebied ten zuiden van de lijn Lissabon – Moura, met andere woorden de Tejo en Sadobaaien, de zuidelijke Alentejo en de gehele Algarve.
 
Deze Crossbill Guide bevat 23 routes en 29 locatiebeschrijvingen waarmee je de natuur van Lissabon tot aan de zuidkust optimaal kunt ontdekken.
 
natuurgids, reisgids, natuurreisgids, vakantiegids

Natuurgids – Reisgids Southern Portugal | Crossbill Guides kopen

Wat aanvullende informatie over Natuurgids – Reisgids Southern Portugal | Crossbill Guides:
ISBN Nummer: 9789491648144
Categorie:
Uitgever: Crossbill Guides
Continent: Europa
Land: Portugal
Regio: Alentejo – Valle do Tajo
Taal:
Aantal pagina’s: 254