Natuurgids Veldgids Europese Zoogdieren | KNNV

Natuurgids Veldgids Europese Zoogdieren | KNNV de zwerver
Bestel het boek Natuurgids Veldgids Europese Zoogdieren | KNNV online bij DeZwerver.nl voor slechts 34.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789050117579. De bezorgkosten van dit Natuurgids over Albanië zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Een praktische natuurgids en een compleet naslagwerk. Niet eerder werden alle zoogdieren van Europa en hun sporen zo fraai en compleet in beeld gebracht. Inclusief soorten die nieuw zijn voor Europa, zoals de Levantmol en de steppebaardvleermuis. Combineert soortbeschrijvingen, detailtekeningen en waarnemingstips. Behandelt zowel uiterlijke als ook schedelkenmerken. – Alle zoogddieren van Europa doeltreffend herkennen – Veldmethodieken en waarnemingstips – Soortbeschrijvingen (lichaamsbouw, herkenning, biotoop en leefwijze) – Extra aandacht voor sterk gelijkende groepen – Diersporenoverzichten voor ‘lastige’ groepen – Schedelkenmerken voor ‘lastige’ soorten – Met prachtige detailtekeningen en kleurenfoto’s Deze gids bundelt de kennis en jarenlange ervaring van drie bekende Nederlandse veldbiologen: Peter Twisk, Annemarie van Diepenbeek en Jan Piet Bekker. De gids is voorzien van heldere, fraaie tekeningen van Peter Twisk en prachtige kleurenfoto’s van Rollin Verlinde.
 
Combineert soortbeschrijvingen, detailtekeningen en waarnemingstips. Behandelt zowel uiterlijke als ook schedelkenmerken.
 
alle zoogddieren van Europa doeltreffend herkennen
veldmethodieken en waarnemingstips
soortbeschrijvingen (lichaamsbouw, herkenning, biotoop en leefwijze)
extra aandacht voor sterk gelijkende groepen
diersporenoverzichten voor ‘lastige’ groepen
schedelkenmerken voor ‘lastige’ soorten
met prachtige detailtekeningen en kleurenfoto’s
Deze gids bundelt de kennis en jarenlange ervaring van drie bekende Nederlandse veldbiologen: Peter Twisk, Annemarie van Diepenbeek en Jan Piet Bekker. De gids is voorzien van heldere, fraaie tekeningen van Peter Twisk en prachtige kleurenfoto’s van Rollin Verlinde.

Natuurgids Veldgids Europese Zoogdieren | KNNV kopen

Wat aanvullende informatie over Natuurgids Veldgids Europese Zoogdieren | KNNV:
ISBN Nummer: 9789050117579
Categorie:Natuurgids
Uitgever: KNNV
Continent: Europa
Land: Albanië
Regio:
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 368